ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αμαρτίες του ΔΟΛ, τα δάνεια του Ρέστη και η αποστολή συμφιλίωσης

** Tα καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ λένε ότι ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος (συγγνώμη, του Κινήματος) Δημήτρης Καρύδης έχει αναλάβει αποστολή συμφιλίωσης της Αγίας Παρασκευής με την Κατεχάκη και ότι μπορεί εντός των προσεχών ημερών να μας προκύψει μια συμφωνία κυρίων. Οι κακές γλώσσες του Ραδιομεγάρου, από την άλλη, επιμένουν ότι ανάλογες πρωτοβουλίες είχε αναλάβει και στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Καρύδης, με επιτυχία μάλλον μηδενική. Διαλέγετε και παίρνετε.
** ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα έγραψε ο Τάκης Χατζής για τα δάνεια Ρέστη σε εκκολαπτόμενους εκδότες. Ξέχασε πάντως να σημειώσει ότι άρχιζαν τα επίθετά τους από το ίδιο γράμμα.
 ** ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λίγες οι αμαρτίες του ΔΟΛ, αλλά να του φορτώνει κανείς και την απουσία του..
«Μίκυ Μάους» από τα περίπτερα, μάλλον πάει πολύ. Ούτε την Disney πρέπει να τη στέλνουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα, μια και είχε μειώσει συντριπτικά τις απαιτήσεις της για copyright από τους Ελληνες εκδότες. Τα γράφω αυτά, διότι διογκώνεται η φημολογία ότι θα ξαναδούμε συντόμως τον Μίκυ, τον Ντόναλντ και τον θείο Σκρουτζ στα περίπτερα, και αναρωτιέμαι από πού ακριβώς θα μας προκύψουν.
** ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ από το μέτωπο του Alter. Ολα έχουν παγώσει εν αναμονή της εφέσεως από την πλευρά Κουρή και, αν αυτή δεν ασκηθεί, του ορισμού συνδίκου που θα αναλάβει να σφραγίσει το κανάλι. Δεν φαίνονται πάντως λεφτά στον ορίζοντα κι επειδή το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων, οι εργαζόμενοι κάνουν μαύρους συνειρμούς. Και αρχίζουν να δίνουν βάση στα σενάρια που λένε ότι υπήρξε επένδυση σε νεότευκτο δίαυλο πίσω από τις πλάτες τους.
** ΕΝΑ ΚΑΛΟ διαδικτυακό και εξειδικευμένο ραδιόφωνο ξεκινάει το ανανεωμένο πρόγραμμά του. Ο λόγος για το www.fmvoice.gr, που επιστρέφει στο κυβερνοδιάστημα με βασικό σύνθημα: «Υπογράφουμε το 8ο Μνημόνιο - Συνεχίζουμε για την Ανατροπή στην Ενημέρωση». Το 8ο Μνημόνιο, παρεμπιπτόντως, αναφέρεται στην όγδοη συνεχή χρονιά ειδησεογραφίας εκ μέρους του fmvoice, που μεταδίδει πρόγραμμα κάθε μέρα από τη 1 το μεσημέρι ώς τις 7 το απόγευμα.

από τα Μέσα και παραμέσα του Χρήστου Ξανθάκη στην Κ.Ε