ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το δελτίο του Δούκα, οι ξεχασιάρηδες της ΕΡΤ-3 και το παιχνιδιάρικο ποντίκι

«Μαραθώνια» ήταν ήταν η διάρκεια του πρώτου δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης το οποίο παρουσίασε μετά από λαϊκή απαίτηση ο Προκόπης Δούκας.
Το άνευρο και φουλ κυβερνητικό δελτίο (ανακοινώθηκαν... προσλήψεις στο χώρο της υγείας ενώ η Γερμανία δήλωσε τη... στήριξή της στην Ελλάδα) ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα με τη σύνοδο της G20 και τη Συρία ενώ υπήρξαν και συνδέσεις με το Μαξίμου και τη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ.
Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που ετοίμασαν βίντεο και «βγήκαν» σε ζωντανή σύνδεση προέρχονται από την ΕΡΤ (όπως ο Ξάνθος Χύτας της ΕΡΤ3 που κράτησε και πάλι μικρόφωνο μετά.. από αρκετά χρόνια σε διευθυντικές θέσεις στην ΕΡΤ-3, την ύπαρξη της οποίας όμως γρήγορα ξέχασε...)
Από το δελτίο της ΔΤ δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα όπως, για παράδειγμα, το ποντίκι που εμφανίστηκε στην εικόνα που «έπαιζε» πίσω από τον κεντρικό παρουσιαστή στην αρχή του δελτίου.
Το δελτίο, όπως και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, βγαίνει στον αέρα από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη λεωφόρο Μεσογείων, δίπλα στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.