ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Στους «Συντάκτες» ο Παντελάκης - Αναστέλλει(;) το ημερήσιο ο Τρίψας

** Οι "Συντάκτες" ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Γιάννη Παντελάκη, ο οποίος παίρνει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης. Έτσι, όπως γράφει το μπλογκ της Ανασυγκρότησης, η διευθυντική ομάδα ενισχύεται ακόμη περισσότερο μ' έναν έμπειρο δημοσιογράφο, προερχόμενο από την παλιά, κραταιά, "Ελευθεροτυπία".
**  Η εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο” του Σπύρου Τρίψα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Τυπολογίες, αναστέλλει την ημερήσια έκδοσή της. Το φύλλο του Σαββατοκύριακου θα συνεχίσει να εκδίδεται κανονικά.
** Δυο χρόνια τώρα – και βάλε – σέρνεται η φήμη για συγχώνευση Mega– Star ή έστω για συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο, μήπως φέτος με τούτα και μ’ εκείνα, η φήμη γίνει πραγματικότητα; Αυτό αναρωτιέται το mediablog που υπογραμμίζει εμφαντικά το σχετικό σχόλιο.
** Ενοχλήθηκε η κυβέρνηση με τη δημοσιογραφική κάλυψη των εργαζομένων της ΕΡΤ του ταξιδιού Σαμαρά στις ΗΠΑ. Τόσο που, όπως γράφει το greektv, άρχισε με συντονισμένες επιχειρήσεις,που παραπέμπουν σε παρακράτος, να ρίχνει πομπούς ανά την Ελλάδα. Επιπλέον ισχυρίζεται, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ πως έχει τη σύμφωνη γνώμη της EBU για τη μετάδοση στη Δ.Τ του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου, τα δικαιώματα όμως αυτού τα έχει μια ιδιωτική σουηδική εταιρεία.