ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο γρίφος του 902, ο Βαρδινογιάννης και η κινητικότητα Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας ενδεχομένως να μην συνεργαστεί, τελικά, με το ΣΚΑΪ κατά την διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Αυτή την πληροφορία μετέδωσε χθες το σάιτ newpost.gr.
Φυσικά τέτοια σενάρια θα ακουστούν πολλά μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις. Οι πηγές μας όμως επιμένουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διεμήνυσε στους στενούς του συνεργάτες ότι εφ’ όσον ο κ. Τράγκας θα συνεργαστεί με το EXTRA Channel δεν είναι εφικτό να συνεργαστεί και με το ΣΚΑΪ!
Η έμμεση πληροφόρηση από τον κ. Αλαφούζο είναι σημαντική. Γιατί μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο κ. Τράγκας συνεργάζεται με το KONTRA Channel του Γιώργου Κουρή. Συνεπώς μπορούμε να συμπεράνουμε ότι υπάρχει ήδη μια αλλαγή στο τοπίο. Εάν σε αυτή την πληροφορία συνυπολογίσουμε την έντονη φημολογία ότι ο Γιώργος Τράγκας..
ενδεχομένως να είναι το βασικό πρόσωπο του νέου τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος θα εκπέμψει από την συχνότητα του 902 TV τότε θα ήταν αστοχία να υποθέσουμε ότι το νέο αυτό τηλεοπτικό δίκτυο έχει αγοραστεί από τον γνωστό επιχειρηματία κ. Φίλιππο Βρυώνη.
Η περίπτωση- στην οποία και μείς κάναμε αναφορά χθες- να είναι ο Γιώργος Τράγκας κεντρικό πρόσωπο στο δελτίο ειδήσεων του STAR δεν έχει μάλλον υπόσταση. Γιατί μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι τον κ. Τράγκα τον είχαν προτείνει στον κ. Βαρδινογιάννη στενοί του συνεργάτες αλλά ο μεγαλομέτοχος του καναλιού δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση…
Αυτή λοιπόν η κινητικότητα του Γιώργου Τράγκα ενδέχεται να λύσει τον γρίφο ο οποίος αφορά την νέα ιδιοκτησία του 902TV. Έναν γρίφο τον οποίο, ωστόσο, έχει την υποχρέωση να λύσει το ΕΣΡ!
Τάκης Χατζής