ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο νέος (και πάντα μυστικός) ιδιοκτήτης του 902

Τελευταία εκπομπή στον 902 Αριστερά στα FM

Η (προ)χθεσινή ήταν η τελευταία μέρα για τον 902 Αριστερά στα FM. Ή μάλλον, για να το πω ακριβέστερα, ήταν η τελευταία μέρα του με ειδησεογραφικό πρόγραμμα, έπειτα από 23 χρόνια και κάτι μήνες λειτουργίας.
Από εδώ και πέρα ο ραδιοσταθμός θα συνεχίσει μόνο με μουσική, έως ότου ολοκληρωθεί η οικονομική του εκκαθάριση και αναλάβει τα ηνία ο νέος (και πάντα μυστικός...) ιδιοκτήτης του.
Μια ημέρα θλίψης αναμφίβολα για έναν από τους σημαντικότερους ραδιοσταθμούς στην ιστορία των ελληνικών ερτζιανών, έναν ραδιοσταθμό από τον οποίο πέρασαν (και στον οποίο έβαλαν θεμέλια για..
τις μετέπειτα καριέρες τους) πλείστα όσα ονόματα του ραδιοφώνου αλλά και της TV.
Κι επειδή πέρασα κι εγώ από εκεί, σχεδόν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, θα ήθελα να πω ένα προσωπικό «αντίο». Θα ήθελα επίσης να πω και στο επανακούειν, αλλά τέλος πάντων...
Από εκεί και πέρα, ο κ. Μέρτζος από τον 902 FM ανέλαβε όλες τις συνεννοήσεις με τους υπό απομάκρυνση εργαζομένους και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να έχει φέρει εις πέρας το έργο του.
Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει «καθαρό» το δίδυμο 902 TV και 902 Αριστερά στα FM ώς το τέλος του μήνα για να προχωρήσει στη συνέχεια τα σχέδιά του.
Χρ.Ξ. / «Ε»