ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οίκτος για τον ΣΚΑΪ 100.3 (έτσι όπως τον κατάντησαν)

Με ελάχιστες εκπομπές πια και χωρίς ιδιαίτερο ρεπορτάζ ο Σκάι 100,3. Ούτε καν την κίνηση στους δρόμους δεν αναφέρει. Και, το σημαντικότερο, με παρόντες όλους εκείνους που έπαιξαν και παίζουν βασικό ρόλο στον καταποντισμό του σταθμού. Στις ακροαματικότητες σίγουρα, αλλά και στην αξιοπιστία του. Δεν είναι λόγου χάριν οι... απόψεις του Άρη Πορτοσάλτε (και, φυσικά, και του Μπάμπη Παπαδημητρίου), είναι κυρίως που κάνει κάκιστο ραδιόφωνο πια, ραδιόφωνο προς αποφυγήν. Έχουν καταλάβει εκεί στο Φάληρο πως δεν είναι στραβός ο γυαλός; Μάλλον όχι. 
Στα υπόψιν πως αποχώρησε από τη συχνότητα και ο Γιώργος Ψάλτης. Ελάχιστοι είναι οι εναπομείναντες στους 100.3 που αξίζουν, πια. Αυτοί που θα έβρισκαν δουλειά και σε άλλα.. ραδιόφωνα για να το πούμε με απλά ελληνικά.
Το κακό δεν είναι που δεν αρέσει το πρόγραμμα του Σκάι 100.3, το ακόμα χειρότερο είναι που προκαλεί τον οίκτο μας...
Σκεφτείτε πως περισσότερο από το 1/3 του προγράμματος το κρατάει ένας άνθρωπος (ο... Πορτοσάλτε). Αυτό από μόνο του, απ' όποια πλευρά κι αν το δει κάποιος, είναι τραγικό.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetRadio