ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο σωτήρας εκ Ρουμανίας και οι ιδέες των άλλων

@ Κάτι λίγο από σπαζοκεφαλιά, κάτι λίγο από φόρμα βιογραφικού που απευθύνεται σε… πολυεθνική τουλάχιστον, θυμίζει το Excellάκι που πρέπει να συμπληρώσουν όσοι επιθυμούν να εργαστούν στον μεταβατικό – της ΕΡΤ – φορέα. Άλλωστε, αλίμονο, όλα τα προηγούμενα χρόνια τον σταθμό «έτρεχε» κόσμος που είχε πιστοποιημένες όλες του τις γνώσεις. Τα EcdL πήγαιναν και έρχονταν στο Ραδιόμεγαρο…
@ Και, απ’ ό,τι φαίνεται, έχουν και παραέχουν βάση τα όσα διαδίδονται περί επιστροφής του κ. Κώστα Σπυρόπουλου στο Ραδιομέγαρο και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Ο οποίος κύριος Σπυρόπουλος, γνωστός για το γνωστό βιογραφικό του, τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιήθηκε στην αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης της Ρουμανίας, όπως θέλουν οι..
καλές πληροφορίες. Να και κάτι ακόμη για να γεμίσει ένα ήδη πλούσιο βιογραφικό.
@ Πάντως, είναι να απορεί κανείς για το τι πραγματικά εννοούσε ο κ. Σαμαράς στις 12 Ιουνίου, όταν υποστήριζε ότι με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ καταργείται «μια εστία αδιαφάνειας, σπατάλης» και για «το νοσηρό κομματικό χθες που μας έφτασε μέχρι εδώ».
@ Πολύ ωραία η τηλεοπτική διαφήμιση της Περιφέρειας Κρήτης για τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Το σενάριο στηρίζεται στην απλή ιδέα ότι η Κρήτη έχει και… Χαβάη, έχει και… Ιμαλάια, κοινώς οι ομορφιές της δεν στερούνται τίποτα απ’ όσα προσφέρουν άλλοι εξωτικοί προορισμοί. Μόνο που… Για μισό λεπτό. Την ιδέα αυτή είχε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό μέσω των social media (και μάλιστα μέ όνομα και… επώνυμο “Meet the world in Greece”)– και σε ειδικό ρεπορτάζ του Alpha– ο φωτογράφος και μουσικός, Άρης Καλογερόπουλος. Είναι να τρελαίνεσαι πόσο γρήγορα «ταξιδεύεις» με τις ιδέες. Των άλλων.
@ Η είδηση και μόνο ότι ο ΣΚΑΪ «επιστρέφει» στη μουσική ήταν αρκετή για να αναθαρρήσουν πολλοί από τους παραγωγούς του σταθμού. Ε, τώρα, σιγά σιγά, ίσως αρχίσουν και οι επαφές για επιστροφή ανθρώπων που αποχώρησαν λόγω του προηγούμενου – χωρίς τραγούδια – «καθεστώτος».

- από το mediablog