ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Τα σχέδια του Ψυχάρη για το ΒΗΜΑ και ο ρόλος του Χρ. Μεμή

** Τι σχεδιάζει ο (εκδότης του ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης με τον (διευθυντή των ΝΕΩΝ) Χρήστο Μεμή; Η απάντηση κρύβεται στο καινούργιο λογότυπο του Βήματος κι όποιος παρατήρησε την αλλαγή αυτή την Κυριακή θα καταλάβει... Βέβαια κάποιοι θα αναρωτηθούν που κολλάει ο Μεμής (των Νέων) με το Βήμα της Κυριακής. Κι όμως για όσους γνωρίζουν, το «δεξί χέρι» του κυρ Σταύρου κολλάει παντού...
** Και μιας και μιλάμε για τον ΔΟΛ, να πούμε πως οι εργαζόμενοι αναγκάζονται πλέον να βγαίνουν εκτός του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου 80 για να προμηθευτούν τους καφέδες τους. Κι αυτό γιατί το «κυριλέ» κυλικείο που λειτουργούσε στο ισόγειο και το διαχειριζόταν συγγενής..
στενότατου συγγενή του Ψυχάρη, διέκοψε την λειτουργία του...  Κι όλα αυτά την ώρα που η Επιτροπη Κεφαλαιαγοράς έδωσε το πράσινο φως στον Ψυχάρη να εξαγοράσει τις υπόλοιπες μετοχές του ΔΟΛ που βρίσκονται στο Χρηματιστήριο.
** Εντυπωσίασε το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας Real News. Με την έμπνευσή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατάφερε-από τις ελάχιστες φορές-  να συζητηθεί η συνήθως άνευρη πρώτη σελίδα της Real . Ο τίτλος «Κύριε Σόιμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα», γραμμένος στα γερμανικά ήταν ένα πρωτοσέλιδο που έκανε αίσθηση και στο εξωτερικό -ειδικά σε Γερμανία και Αυστρία.
** Ραντεβού στον Alpha δίνει τον Οκτώβριο η «Ελληνοφρένεια» που επιστρέφει στην τηλεόραση. Η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή, μετά την πεντάχρονη παρουσία της στην TV και την 13χρονη καθημερινή παρουσία της στο ραδιόφωνο, θα «χτυπά» από την τηλεόραση του Alpha, μια φορά κάθε εβδομάδα.