ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ποιος ζήτησε να αγοράσει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Ποιος τρισεκατομμυριούχος (κατά δήλωσή του), εμφανίστηκε σε δικηγορικό γραφείο ζητώντας να αγοράσει το κτίριο της Ελευθεροτυπίας στο Νέο Κόσμο; Το συγκεκριμένο νομικό γραφείο εκπροσωπεί πρώην εργαζόμενους της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που έχουν πετύχει την κατάσχεση του κτιρίου της Μίνωος, έναντι οφειλών της Χ.Κ. Τεγόπουλος.
Ο συγκεκριμένος «λεφτάς» προσέφερε ένα ποσό κατά πολύ μικρότερο από την σημερινή πραγματική αξία του κτιρίου και επιπλέον ένα αδιευκρίνιστο ποσό για τα σωματεία των εργαζόμενων στον Τύπο. Φυσικά η προσφορά του απορρίφθηκε.
Το κτίριο της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος, που στεγάζει την «Ελευθεροτυπία»,..
είναι ένα τετραώροφο κτίριο στο Νέο Κόσμο κοντά στο Μετρό, έκτασης πολλών χιλιάδων τετραγωγικών μέτρων με χώρους ισογείου όπου υπήρχε πιεστήριο και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, υπόγειο γκαράζ 70 θέσεων και γενικά θεωρείται κτίριο φιλέτο.

Υ.Γ Ο «τρισεκατομμυριούχος», όπως γράφει το iefimerida.gr  είναι ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, που «προσέφερε» 600 δισ. για να αγοράσει όλο το χρέος της Ελλάδας κι άλλα τόσα για να σώσει την Κύπρο...