ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο θιγμένος ηθοποιός και η «καννίβαλος» αρχισυντάκτρια

Θιγμένος από δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» ένιωσε ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη. Στο δημοσίευμα η αρχισυντάκτρια πολιτιστικού Βένα Γεωργακοπούλου επέκρινε την άρνηση του ηθοποιού να φωτογραφηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, όταν πήγε να τον συγχαρεί στην πρεμιέρα των Επιδαυρίων. Σε αντίθεση με την προθυμία του να αφήσει τους φωτορεπόρτερ να τον απαθανατίσουν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Κιμούλης με επιστολή του γνωστοποίησε στη διεύθυνση της Εφημερίδας των Συντακτών την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς όπως αναφέρει «το υβριστικό σχόλιο της..
αρχισυντάκτριάς  κυρίας Βένας Γεωργακοπούλου, το οποίο ευθέως με συκοφαντεί ως διαπλεκόμενο και αριβίστα, δεν αντιμετωπίζεται παρά μόνο διά της δικαιοσύνης»...
Η εφημερίδα δημοσίευσε χθες ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Κιμούλη καθώς και την απάντηση της αρχισυντάκτριας Βένας Γεωργακόπουλου η οποία επειδή... βαριέται -όπως λέει χαρακτηριστικά- αναφέρεται  μόνο στον δήθεν «αποκλεισμό» του Κιμούλη από την Εφ.Συν. H Γεωργακοπούλου σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται  -χαρακτηρίζει τον Κιμούλη «ιερό τέρας» και τον εαυτό της «διαπλεκόμενη και καννίβαλο αρχισυντάκτρια».
- διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Κιμούλη καθώς και την απάντηση της Γεωργακοπούλου