ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ευγνωμονώ τον ηγέτη Γιάννη Αλαφούζο. Διδάχθηκα πολλά από αυτόν!...

Με ένα κείμενο στο fb ο αρχισυντάκτης της Πόπης Τσαπανίδου (στον ΣΚΑΪ) και νέος διευθυντής ειδήσεων του Star, αποχαιρετά τους συνεργάτες του στο Φάληρο αλλά και τα πρώην αφεντικά του με αρκετη δόση υπερβολής στα γραφόμενά του.
Ο Κώστας Τσιακανίκας (ποιος είναι αυτός ρε παιδιά;) αναφέρεται σε αυτούς που θαυμάζει (Μπάμπη Παπαδημητριου και Αρη Πορτοσαλτε), σε εκείνους που τον ενέπνευσαν (Xρ. Παναγόπουλο), αλλά και στον ηγέτη... Γιάννη Αλαφούζο για τον οποίο αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη!.. Δείτε τι γράφει ο Τσιακανίκας για την αποχώρησή του από το Φάληρο:
(...) «Αποχωρώ από τον ΣΚΑΪ χωρίς το παραμικρό παράπονο από κανέναν...Κι αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα πιο άβολη... Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κ. Γιάννη Αλαφούζο,..
που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια.. Διδάχθηκα πολλά και του οφείλω πολλές ευχαριστίες. Ευγενής. Ηγέτης. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία τον κ. Χρήστο Παναγόπουλο. Ξέρει τι σημαίνει στοχοπροσηλωση. Ξερει να εμπνέει...
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Γιαννη Σπανολιο.Τοσο γιατί μπόλιασε τη σκέψη μου με τις αρχές του εθελοντισμού, όσο και γιατί άκουγε πάντα με πραγματικό ενδιαφέρον τις ανάγκες όλων μας....Και για έναν ακόμα λόγο, ακόμα πιο προσωπικό. Το λεω για να «ελαφρύνω»το κλίμα! Γιατί ξέρω οτι έκανε πολλές φορές τα ...στραβά μάτια όταν παρέβαινα τον αντικαπνιστικό νόμο!!!
Ευχαριστώ επίσης για την ανεκτίμητη βοήθεια τον κ.Αλεξη Παπαχελα και τους υπέροχους συναδέλφους της εφημερίδας «Καθημερινή» και των «Φακέλων».
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους «συνήθεις υπόπτους» των συσκέψεων για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί...Τη Σία Κοσιωνη, τον Μπάμπη Παπαδημητριου, τον Αρη Πορτοσαλτε,τη Λια Παρασκευα,τον Τιμ Μπαμπανατσα,τον Γιωργο Λαμπρακο,τον Στρατη Τριλικη, τον Προδρομο Παπαηλιοπουλο, τη Λιδα Μπολα, τον Στρατο Μπαλη, τη Μαρια Φαρμακιωτη...Συσκέψεις αξέχαστες! Κρίμα που δεν ήταν onair!!!»(...)