ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τι συμβαίνει με τον Μαλέλη στο Star;

Nέα φόρμουλα συνεργασίας ανάμεσα στο Star και τον Σταμάτη Μαλέλη; Σύμφωνα με τα όσα ψιθυρίζονται από χθες το απόγευμα στο κανάλι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα απαρνηθεί τα lifestyle γούστα του, μάλλον.
Οι πρώτοι αυτοί ψίθυροι κάνουν λόγο για αλλαγές σε ευρύτατο επίπεδο που σχετίζονται αφενός με την άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου στην ενημέρωση του σταθμού, αφετέρου με τη στροφή που έχει επιλέξει να εφαρμόσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στις συνήθειες και το προφίλ του καναλιού.
Ας υπενθυμιστεί δε ότι από το πρώτο λεπτό της ανακοίνωσης της συνεργασίας του Χατζηνικολάου είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν τον διευθυντή του καναλιού να δέχεται προτάσεις..
από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.
Το μόνο σίγουρο – αν μπορεί να μιλάει κανείς για… σιγουριά αυτή την περίοδο – είναι ότι αλλάζει το μοντέλο συνεργασίας του Σταμάτη Μαλέλη με το μέχρι πρότινος “νεανικό – εναλλακτικό” κανάλι, ενώ ήδη λέγεται ότι ενδεχομένως να βρεθεί σε ρόλο συμβούλου.
- mediablog