ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οι συσκέψεις στον Πήγασο, η σύζυγος Μπόμπολα και το μέλλον της Τρέμη

Το συζητάνε αρκετό καιρό αλλά οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη παρθεί. Ο λόγος για την παραμονή ή όχι της Ολγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, στην τελευταία συνάντηση των μετοχών του καναλιού ετέθη και το θέμα της αλλαγής του προσώπου που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Δυο από τους μεγαλομετόχους θεωρούν ότι η Όλγα Τρέμη έχει “κλείσει” τον κύκλο της ως παρουσιάστρια του δελτίου και μάλιστα στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Μαρίας Σαράφογλου, η οποία μάλιστα έκανε «πρόβα δελτίου» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Αυτός ίσως είναι κι ο βασικός λόγος που το τελευταίο διάστημα η Τρέμη έχει από κοντά τις φίλες.. της, Μαρία Μπόμπολα (κόρη Γιώργου Μπόμπολα) και Ειρήνη Μανουσάκη (σύζυγος Φώτη Μπόμπολα) -μη παραλείποντας να δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί πίστη και... υποταγή στον «Πήγασο». Στον οποίο Πήγασο η κυρία Μανουσάκη παρίσταται και προΐσταται των δημοσιογραφικών συσκέψεων στις εφημερίδες Εθνος, Ημερησία και Goal!

Y.Γ Αστεία χαρακτήριζε η Ολγα Τρέμη τα όσα ακούγονταν περί αποχώρησής της από τη δημοσιογραφία, προκειμένου να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας. Μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτεί;