ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το Ράλλυ Ακρόπολις στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία από το msfree.gr

Eναν πλήρη οδηγό παρακολούθησης του Ράλλυ Ακρόπολις, του μεγαλύτερου παγκόσμιου event που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας, παρουσιάζει σήμερα μαζί με την Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία και η συντακτική ομάδα του msfree.gr και η BitsnBytes.
Μέσα στις 16 σελίδες του αφιερώματος περιλαμβάνονται πληροφορίες για τον αγώνα, όλες οι συμμετοχές, το πρόγραμμα, οδοιπορικό και πρόταση παρακολούθησης για την ορεινή Κορινθία αλλά και παρουσίαση όλων των ειδικών και όλων των προσβάσεων των θεατών σε αυτές.
Το αφιέρωμα είναι εμπλουτισμένο με την εφαρμογή Click2C και μέσω αυτής προσφέρει εκτός από εντυπωσιακά video το πλήρες Road Book για κάθε ειδική διαδρομή. Το αφιέρωμα προσφέρεται από..
την Ελευθεροτυπία δωρεάν, χωρίς επιπλέον χρέωση.
Το msfree.gr είναι το μεγαλύτερο portal για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με περισσότερους από 250.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Καλύπτει ζωντανά τη Formula 1, το MotoGP, το WRC καθώς και άλλα 15 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.