ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μάγειρας

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο -και πολύ επιτυχημένα- τις ηλεκτρονικές δυνατότητες της τεχνολογίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος δημιούργησε το περιοδικό Kool, αποκλειστικά για tablets iOS και Android, το οποίο έφτασε αισίως στο πέμπτο τεύχος του.
 Στο εξώφυλλο του περιοδικού η Μαίρη Συνατσάκη σε μια «συνηθισμένη» φωτογράφηση, η οποία με ένα «κλικ» μετατρέπεται κυριολεκτικά σε ζωντανή διαφήμιση του περιοδικού. Ακριβώς σε αυτό δίνεται ιδιαίτερο βάρος, δηλαδή στη διαδραστικότητα μέσω βίντεο, μουσικής και εικόνας που προσφέρει το μέσο. Με άρθρα που συνδυάζουν τον Γιώργο Τράγκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Πέτρο Τατσόπουλο να γράφει τις εντυπώσεις του από τη Βουλή υπό τη σκιά των.. «Χ-Files» και τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον..
μαγειρικό του σκούφο (φωτογραφία) να παραδίδει μαθήματα στην κουζίνα.
Το Κool συνδυάζει θεματολογία που απλώνεται από την παρουσίαση βιβλίων ως τη μόδα κι από τα ταγιέρ της Αλέκας Παπαρήγα ως το πορτρέτο της Ολγας Κεφαλογιάννη, χωρίς να λείπουν οι «διαχρονικές» αναφορές στη νύχτα της Αθήνας, το σεξ, τη διασκέδαση, τα αυτοκίνητα..
- από το Ποντίκι