ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Πάει για κακούργημα ο Παπακωνσταντίνου με τη λίστα Λαγκάρντ

Καταιγιστικές εξελίξεις για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και το ΣΔΟΕ φέρνουν τα νέα έγγραφα που απέστειλαν οι γαλλικές αρχές τα οποία αποδεικνύουν ότι η λίστα Λαγκάρντ ήρθε στην Ελλάδα «επίσημα» και επισημαίνουν ότι πρέπει να «αξιοποιηθούν φορολογικά».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση προσανατολίζονται στην διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην υπουργό προσθέτοντας το αδίκημα της απιστίας. Το σκεπτικό είναι πως ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκρυψε το γεγονός ότι η λίστα ήρθε επίσημα, στο πλαίσιο σύμβασης Γαλλίας Ελλάδας για..
ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και «έθαψε» μαζί με το CD το έγγραφο στο οποίο οι γάλλοι του επισήμαιναν ορθά – κοφτά πως οι πληροφορίες μπορούν να αξιοποιηθούν για φορολογικούς σκοπούς. Σε μια τέτοια περίπτωση ανοίγει και ο δρόμος για την παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου με κακούργημα.
-διαβάστε περισσότερα εδώ