ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο Βαρδινογιάννης προειδοποιεί Μπόμπολα και Ψυχάρη....

... συγχώνευση τώρα ή αποχώρηση
 
Επιμένει στην πρότασή του για συγχώνευση των τηλεοπτικών σταθμών Mega και Star o Βαρδής Βαρδινογιάννης. Ο επιχειρηματίας θέτει πλέον επιτακτικά το δίλημμα στους άλλους μετόχους της Τηλέτυπος: «΄Ησυμφωνείτε όλοι ή φεύγω από το Mega!».
Ο Βαρδινογιάννης θα θέσει το θέμα της συγχώνευσης  Mega και Star στην ερχόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τηλέτυπος και η όποια απόφαση ληφθεί θα είναι καθοριστική για το μέλλον των δύο καναλιών. Ο Β. Βαρδινογιάννης επιμένει στην πρότασή του καθώς θεωρεί τη συγχώνευση ως τη μοναδική λύση προκειμένου να αντιμετωπιστείο η κρίση που μαστίζει τον χώρο των μίντια και ειδικά της τηλεόρασης. Μάλιστα από την πλευρά του επιχειρηματία προειδοποιούν..
για τις συνέπειες που θα έχει μια ενδεχόμενη άρνηση των Γιώργου Μπόμπολα και Σταύρου Ψυχάρη στην πρόταση για συγχώνευση. Και οι συνέπειες αυτές έχουν να κάνουν με το ότι ο Βαρδινογιάννης θα αποχωρήσει από το μετοχικό σχήμα του Μega και θα ρίξει όλο το βάρος στο Star, μετατρέποντάς το (με τη βοήθεια και του Μαλέλη) σε δυναμικό ειδησεογραφικό κανάλι..