ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο γιος του Ψυχάρη υποψήφιος για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τον Δήμο Αθηναίων!

Ολόκληρο σχέδιο για το Δήμο Αθηναίων έχει εκπονήσει ο  βουλευτής της Α’ Αθηνών Ανδρέας Ψυχάρης, γράφει ο Τάκης Χατζής του newpost κάνοντας λόγο για υποψηφιότητες με έντονο παρασκήνιο. Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η περίπτωση Ψυχάρη δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα. Κι αυτό γιατί ο γιός του εκδότη του ΔΟΛ σε πρώτη φάση θα επιχειρήσει να εισέλθει στον νέο κυβερνητικό σχήμα -στον ανασχηματισμό του Ιουνίου- στην θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης! Και αυτό γιατί λέει, είναι διατεθειμένος να δώσει όλο το βάρος της καμπάνιας του στην ασφάλεια των πολιτών του Δήμου...
Ο Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του θέλει από τη μία να τα έχει καλά με τον Σταύρο Ψυχάρη και από την άλλη επιθυμεί με κάθε τρόπο να αποφύγει επιλογές οι οποίες θα τον «εγκλωβίσουν» και..
θα του δημιουργήσουν  πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του. Η απάντηση την οποία φέρεται να έδωσε στον Ανδρέα Ψυχάρη, όταν αυτός του εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ήταν χαρακτηριστική: «Άστο και θα δούμε…».

Υ.Γ: Ο Σταύρος Ψυχάρης τώρα στον 5o όροφο της Μιχαλακοπούλου, ετοιμάζει το δικό του σχέδιο στήριξης και προώθησης των επιλογών του γιού του Ανδρέα.