ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Οταν η Ελεωνόρα τρώει αυτό που οι άλλες τουϊτάρουν

- Ποιοι κάνουν λόγο για διαζύγιο με το STAR 
- Υπερ Μελέτη λόγος από τον Χρ. Ξανθάκη που καταγγέλλει την υποκρισία

Τελικά θα την διώξουν η όχι την Ελεωνόρα Μελέτη από την τηλεόραση του STAR ή όχι; Ενόχλησε τόσο πολύ, τους διοικούντες το κανάλι, το τολμηρό τουίτ της τηλεπαρουσιάστριας («Εγώ τις ποϋτσες δεν τις τουϊτάρω. Τις τρώω!») που θα φτάσουν στο σημείο να διώξουν τον μοναδικό πρόσωπο της τηλεόρασης που συμπεριφέρεται ανυπόκριτα και φυσιολογικά;
Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για «διαζύγιο» της Μελέτη με το Star αμα τη λήξει του συμβολαίου της, την ώρα μάλιστα που και ο Σταμάτης Μαλέλης θα εγκαταλείψει την τηλεόραση για χάρη της πολιτικής!
Ολα αυτά μας είναι προς το παρόν άγνωστα. Το μόνο γνωστό είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη τα λέει..
χύμα και τσουβάλατα στην «τουίτα». Δεν μετράει τα λόγια της και δεν προσπαθεί να προβάλει ένα στιλπνό και απαστράπτον προσωπείο. Εκεί όπου άλλες τηλεπαρουσιάστριες τουϊτάρουν σαχλαμαρίτσες τού στιλ «Να έχετε όλοι και όλες μια υπέροχη μέρα», «Ο ήλιος λάμπει, τι χαρά», «Τα παιδιά είναι η ευτυχία του κόσμου», το κορίτσι του Star λέει ό,τι της κατέβει στην κεφάλα. Καλό, κακό, άσχημο, όμορφο, αλλά πραγματικά ό,τι της κατέβει. Ανευ υπαινιγμών και αυτολογοκρισίας.
Ο Χρήστος Ξανθάκης της Ελευθεροτυπίας παίρνει το μέρος της τηλεπαρουσιάστριας και σε εναν υπέρ Μελέτη λόγο καταγγέλλει τους υποκριτές. Συγκεκριμένα αναφέρει για το θέμα:
Ε, λοιπόν, εγώ είμαι με τη Μελέτη! Σε όλη αυτή τη φιλολογία λαγνείας και σεμνοτυφίας που έχει αναπτυχθεί γύρω από τις επιδόσεις της στο Twitter, εγώ είμαι με την τηλεπαρουσιάστρια.
Οχι γιατί εξάπτουν τη φαντασία μου όσα γράφει σε σχέση με τα ανδρικά μόρια, ούτε γιατί ονειρεύομαι να της μοιάσω στην αθυροστομία, αλλά διότι βρέθηκε επιτέλους ένα πρόσωπο της τηλεόρασης που συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος κανονικός. Σαν πλάσμα νορμάλ, με αδυναμίες και ανάγκες. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να την πληρώσει; Δεν νομίζω...
Είναι γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν μετράει τα λόγια της και δεν προσπαθεί να προβάλει ένα στιλπνό και απαστράπτον προσωπείο. Το κορίτσι του Star λέει ό,τι της κατέβει στην κεφάλα. Καλό, κακό, άσχημο, όμορφο, αλλά πραγματικά ό,τι της κατέβει. Ανευ υπαινιγμών και αυτολογοκρισίας. Μια δραστηριότητα εξόχως ενδιαφέρουσα, που έφτασε στο βωμολοχικό της αποκορύφωμα πριν από μερικές ημέρες. Εκεί λοιπόν η Μελέτη έγραψε το εξής τουίτ: «Ε, κορίτσια, εσείς που τουιτάρετε για π...ες κ μ.... Σαν να είστε αγοράκια, είστε χειρότερες και από μένα, που οι φίλοι με φωνάζουν Μπάμπη». Με το που το έγραψε, λοιπόν, εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή τρολιά, που τη χαρακτήριζε «σεμνότυφη». Η απάντησή της; Ορίστε: «Καθόλου σεμνότυφη, καλέ μου. Εγώ τις πούτσες δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!».
Τι ήταν να το γράψει η γυναίκα; Αμέσως ξεσηκώθηκε εναντίον της ένας ανηλεής πόλεμος του τύπου «πώς τολμάς;», «δεν ντρέπεσαι καθόλου;», «αίσχος, αίσχος και πάλι αίσχος», κ.λπ. κ.λπ. Πράγμα σχετικώς αναμενόμενο στους υπονόμους του κυβερνοδιαστήματος, σιγά το περίεργο. Εκείνο ωστόσο που είχε σημασία ήταν η έντονη φημολογία σε ιστοσελίδες τηλεοπτικού περιεχομένου ότι το Star θα τιμωρήσει τη Μελέτη για τις αθυροστομίες της.
Κακό του κεφαλιού του αν το διαπράξει, θα απαντήσω. Επιτέλους βρέθηκε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο να συμπεριφέρεται και να μιλάει σαν άνθρωπος και όχι σαν «μπάμπολα», και πρέπει να το καταπιεί το σκότος; Ή μήπως πρέπει η Μελέτη να μεταμορφωθεί ξανά σε ανθυπομενεγάκη, όπως τότε που ξεκίναγε την καριέρα της; Αν θέλουν στο Star να διατηρήσουν οποιαδήποτε επαφή με τις νεότερες γενιές, προαγωγή πρέπει να της δώσουν αντί να την αποσύρουν από το γυαλί. Ετσι λέει η λογική των μπίζνες, κι όλα τ' άλλα είναι παραμυθάκια δίχως δράκο. Και δίχως πούτσες...

ΥΓ. Οπως έγραψε η ίδια η τηλεπαρουσιάστρια, το κανάλι δεν εξέφρασε καμία πρόθεση να την αντικαταστήσει. Δήλωσε μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν τέτοιες ψευδείς φήμες.