ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Kανένας δεν θα καθίσει να δουλεύει τζάμπα για να κάνει ο Χάρης τον εκδότη...


 Χάρης Οικονομόπουλος:
Ο concigliere που ήθελε να σώσει την Ελευθεροτυπία

(...) Η χαμηλή κυκλοφορία της Eλευθεροτυπίας καθιστά την έκδοσή της ζημιογόνο, τα λεφτά του Χάρη Οικονομόπουλου μάλλον τελειώνουν και ήδη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με καθυστερήσεις στην πληρωμή τους. «Ψάχνω να βρω λεφτά για να σας πληρώσω» ήταν η απάντησή του σε εργαζόμενο τον περασμένο μήνα, όταν όλοι είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Αυτό που μοιάζει σχεδόν βέβαιο, είναι ότι εάν γίνει ξανά στάση πληρωμών στη Μίνωος, κανείς αυτή τη φορά δεν θα μείνει να εργάζεται χωρίς να πληρώνεται. «Το κάναμε πέρσι για τόσους μήνες. Τότε ήταν..
αλλιώς. Ελπίζαμε να σώσουμε την ''Ελευθεροτυπία''. Σήμερα κανένας δεν θα καθίσει να εργάζεται τζάμπα για να κάνει ο Χάρης τον εκδότη» λένε χαρακτηριστικά κάποιοι.(...)
Το σάιτ iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη αφιερώνει 2.800 (!) λέξεις στον «concigliere που ήθελε να σώσει την Ελευθεροτυπία». Κάποιοι θυμήθηκαν ότι ο Χρ. Ράπτης είχε και έχει(;) καλές σχέσεις με την εκδότρια της Ελευθεροτυπίας, Μάνια Τεγοπούλου, όποτε καταλήγουν σε περίεργους συνειρμούς σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα στο iefimerida.gr. Στο σάιτ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το «έπος» για τον Χάρη Οικονομόπουλο και για το πως γνωρίστηκε με τη Μάνια Τεγοπούλου.

Υ.Γ. Αλήθεια, η Μάνια που έχει εξαφανιστεί;