ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το νέο Digital TV στα περίπτερα

Άκρως ενημερωμένο με την τελευταία λέξη της επικαιρότητας κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος Μάιου του Digital TV info.
Παρά την μετάθεση του switch off της Κρήτης για τις 28 Ιουνίου, στο νέο τεύχος θα βρείτε πλήρη ενημέρωση για το πώς θα γίνει η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή TV, σχεδόν σε ολόκληρο το Βόρειο Τμήμα του Νησιού.
Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που τελείωσε η μεγάλη κλαδική έκθεση Indelex by Electronica και στο τεύχος Mαϊου θα βρείτε πλήρες φωτορεπορτάζ με όλα τα highlights της έκθεσης και μαζί με όλα τα νέα προϊόντα που εμφανίστηκαν στην διοργάνωση – θεσμό για τον κλάδο.
Το θέμα βέβαια που δεσπόζει στο νέο τεύχος είναι αυτό που αναλύει την νέα τεχνολογία υπερυψηλής ανάλυσης 4K. Ο Στάθης Ασπιώτης και ο Σωτήρης Χατζηστρατής, παρουσιάζουν για πρώτη φορά μέσα από τον έντυπο τύπο, τα πάντα για το UHDTV ή 4Κ, τόσο σε επίπεδο απεικόνισης σε..
τηλεοπτικές συσκευές, όσο και σε επίπεδο εκπομπής. Επίσης, αναλύονται οι δορυφορικές δοκιμαστικές εκπομπές με τις τεχνολογίες που ακολουθεί η κάθε μία.
Για άλλη μια φορά το Digital TV info πρωτοπορεί, αφού παρουσιάζει σε όλο τον τεχνικό κόσμο τα πάντα για την τεχνολογία LTE που έχει ήδη επικρατήσει στην Ευρώπη και ακούγεται πλέον, όλο και πιο έντονα στη χώρα μας. Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τις επιδράσεις του 4G στην τηλεοπτική μπάντα, από τον μοναδικό Θανάση Κυριακόπουλο.
Εκτός από τα άρθρα, μπόλικο ρεπορτάζ περιέχουν και οι μόνιμες στήλες του Digital TV info. Στην στήλη της Media Transmitter, η Ματίνα Παπαχριστούδη όχι μόνο επεξηγεί το προτεινόμενο πλάνο της ψηφιακής μετάβασης, που πρώτη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, αλλά αναφέρει και πιο είναι τελικά το σενάριο που θα ακολουθηθεί, δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες και υποθέσεις που αφελώς αναφέρονται το τελευταίο διάστημα.