ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Προβλήματα στην διανομή της «Καθημερινής»

** Nέος πονοκέφαλος για τον Θέμη Αλαφούζο καθώς υπήρξαν προβλήματα στη διανομή της εφημερίδας Καθημερινή» την περασμένη Κυριακή. Η προσθήκη της δεύτερης σειράς «Κάντο μόνο σου» αύξησε το ενδιαφέρον του κοινού, πλήν όμως σε γειτονιές της Αθήνας διανεμήθηκε ο ίδιος αριθμός φύλλων με τις προηγούμενες Κυριακές.

 ** Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στην εκπομπή της ΝΕΤ «Μεσογείων 136» και το πρόγραμμα μεταδίδεται σε επανάληψη. Η ΕΡΤ ως τώρα δεν έχει πληρώσει την παραγωγό εταιρεία για τη συγκεκριμένη μικτή παραγωγή, και η σύμβαση υπεγράφη μόλις την περασμένη Τετάρτη.

** Μετά τις καταγγελίες στους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, αποσύρθηκαν από τις μικτές παραγωγές της ΕΡΤ τα συγγενικά πρόσωπα στελεχών της εταιρείας, ενώ σταμάτησε και ο..
(συνταξιούχος) αρχισυντάκτης που εργαζόταν καλύπτοντας τη θέση του τον γιού του, που υπηρετεί στον στρατό.

** Μέχρι τις 15 Απριλίου, πρέπει να αποφασίσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τα μέλη του ΕΣΡ, καθώς το καθεστώς των παρατάσεων υπονομεύει τη λειτουργίας της Αρχής. Το εντυπωσιακό είναι πως αν και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία των 4/5 που απαιτεί ο νόμος, δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους.


** Δεν βρίσκεται σε καθεστώς «απαγόρευσης» το τραγούδι «Καραϊσκάκης» του Νίκου Καλογερόπουλου «Οι Ιππείς της Πύλου», δηλώνουν τα μέλη του ΕΣΡ. Το τραγούδι ακουγόταν στο βάθος της επίμαχης εκπομπής του Γ. Τράγκα με τις υβριστικές αναφορές σε Μέρκελ και Σημίτη και θεωρήθηκε πως υπήρξε ποινή και για το τραγούδι το οποίο ακούγεται εδώ και καιρό στα FM. Πάντως για ένα περίεργο λόγο η ταινία «Οι Ιππείς της Πύλου» αν και έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον δεν διανέμεται από τις εταιρείες!

- πηγή: typologies