ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΔΟΛ: δύσκολοι καιροί για σκύλους και ταμπλέτες

** Χωρίς μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, οι ταμπλέτες του ΔΟΛ την πρώτη εβδομάδα διάθεσης του προϊόντος.
Φαίνεται πως αυτή η μορφή της ψηφιακής διάθεσης των εντύπων του ΔΟΛ δεν έχει γίνει κατανοητή από το κοινό, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως η κρίση σαρώνει τους πάντες και τα πάντα...
(σημείωση zoornalistas: Στη φωτογραφία το ξανθό γκόλντεν ριτρίβερ που το ταλαιπώρησαν από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις εννιά το βράδυ για να γυρίσουν το διαφημιστικό των νέων συνδρομητικών υπηρεσιών του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Helios Kiosk)..

**Και το Star, μετά το Mega και τον ΣΚΑΪ, επιλέγει τη διαδικασία της εθελούσιας εξόδου. Η μνημονιακή πολιτική συρρικνώνει τα media με αποτέλεσμα την αναντίστοιχη μείωση των εσόδων από τη διαφήμιση και κατά συνέπεια την καταστροφή των θέσεων εργασίας. Στην περίπτωση των εργαζομένων του Star ορίζονται 3 «ταχύτητες» εργαζομένων ανάλογα με εκείνους που έχουν προσληφθεί ως το 2001, εκείνους που εργάζονται από το 2002 ως και το 2007 και εκείνους που βρήκαν δουλειά στο κανάλι από το 2008 ως το 2010.

** Στις 2.00 το πρωί της 31ης Μαϊου θα ξεκινήσει η ψηφιακή μετάδοση όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο Νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο Νομό Χανίων, ενώ παράλληλα θα διακοπεί η εκπομπή του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος . Περίπου 350.000 κάτοικοι του νησιού θα αποκτήσουν πρόσβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, καθώς θα καλυφθούν οι πόλεις του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου, των Χανίων καθώς και τμήμα των συγκεκριμένων νομών.

** Nα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε οι αθλητικοί συντάκτες να μη γίνονται θύματα εγκληματικών ενεργειών κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, καλεί η ΠΟΕΣΥ τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας εναντίον αθλητικών συντακτών. Σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ η ΠΟΕΣΥ θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα «τη βία κατά των αθλητικών συντακτών», καλώντας όλο το δημοσιογραφικό κόσμο και τους αρμόδιους φορείς σε μια ανοιχτή συζήτηση.
- από το μπλογκ media-industry