ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νέο κρούσμα φίμωσης στην ΕΡΤ - Γρυλλάκης και Τσιμπίδας καταγγέλλουν τον Λιάτσο...

...για απαγόρευση μετάδοσης απεργιακού κειμένου

Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση της Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλουν την απόφαση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης Αιμίλιου Λιάτσου να απαγορεύσει τη μετάδοση κάθε είδησης που έχει να κάνει με τους απεργούς δημοσιογράφους και τα αιτήματα τους από κάθε δελτίο ή ενημερωτική εκπομπή, Ραδιοφώνου, Τηλεόρασης κλπ.
Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων υλοποιώντας τη βούληση της Γενικής Συνέλευσης, ετοίμασαν ένα σύντομο κείμενο το οποίο θα ενημέρωνε ακροατές και τηλεθεατές για.. ποιο λόγο συνεχίζονται για 6ο Σαββατοκύριακο οι κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ.
Μετά από τη κατάθεση του κειμένου και διαμόρφωση του σε θετικό κλίμα, γνωστοποιήθηκε στη Διεύθυνση Ειδήσεων και επρόκειτο να μεταδοθεί στα δελτία της Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και των Πολυμέσων της Ε.Ρ.Τ.
Όμως ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος, Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, απαγόρευσε τη μετάδοση του κειμένου αρνούμενος κατ’ επανάληψη να συναντήσει τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων και εμμένοντας στην αδιάλλακτη στάση του.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 

ΝΙΚΟΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ    ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

- διαβάστε: ΠΟΕΣΥ: Όχι στο νέο κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ