ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τι κατέθεσαν στον ανακριτή οι Ψυχάρης και Χατζηνικολάου

O Xατζηνικολάου στην Ευελπίδων
Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν χθες οι εκδότες Σταύρος Ψυχάρης και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Και οι δύο κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης των Γιώργου και Ανδρέα Κουρή που ζητούν την απόφυλάκισή τους μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή τους σχετικά με τη μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ του ALTER. Πατέρας και γιος προσέφυγαν μέσω των συνηγόρων τους, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας χαρακτηρίζοντας άκυρο το ένταλμα για την προσωρινή τους κράτηση, αφού όπως υποστηρίζουν στερείται αιτιολογίας.
Χθες το πρωί, πάντως στην Ευελπίδων προσήλθαν και κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης τους..
οι Σταύρος Ψυχάρης και Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Ψυχάρης εκφράζοντας τη στήριξη του στον αφελή φίλο του Γιώργο Κουρή εμφανίστηκε βέβαιος πως ο προφυλακισμένος εκδότης ήταν και είναι μέτοχος του ALTER, χωρίς όμως να έχει σχέση με τη διοίκηση του καναλιού.
Από την πλευρά του ο Χατζηνικολάου, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ανδρέα Κουρή υποστήριξε ότι ουδέποτε διαπίστωσε ανάμιξή του στις εταιρικές υποθέσεις του ALTER, όσο διάστημα εργαζόταν ο ίδιος στο κανάλι.