ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνελήφθη για χρέη στο ΙΚΑ ο διαφημιστής Μ. Σεριάτος

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί ο γνωστός διαφημιστής Μάκης Σεριάτος που συνελήφθη στο σπίτι του στην Κηφισιά για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ.
Ο επικεφαλής της διαφημιστικής εταιρίας Ashley & Holmes που συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορείται για χρέη προς το ΙΚΑ ύψους 242.000 ευρώ για το έτος 2011 Ο Μ. Σεριάτος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον του δίωξη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
H άλλοτε κραταιά διαφημιστική εταιρεία του Μ. Σεριάτου έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης από πέρυσι το Μάρτιο, έχοντας ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις (ακόμη και έναντι εργαζομένων της) που κάποιοι λένε ότι..
φτάνουν τα 18 εκατ. ευρώ.
Ο ίδιος ο Μ. Σεριάτος σε μια προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από τα τεκταινόμενα εγκατέλειψε τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. της εταιρείας. Την αίτηση πτώχευσης είχε καταθέσει η νέα διοίκηση της εταιρείας με πρόεδρο την Παναγιώτα Καπελετζή (αδελφή της συζύγου του Μάκη Σεριάτου και δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Καπελετζή) και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργιο Βαλιμίτη.

Διαβάστε τι έγραφαν οι zoornalistas στις 28 Μαρτίου του 2012:
 Nothing Impossible (ακόμη και η πτώχευση) κύριε Μάκη Σεριάτε...