ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κ. Καββαθάς: Δεν την «παλεύουμε» άλλο με τα περιοδικά...

Γενική Συνέλευση της εταιρείας συνεκάλεσε η «Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ» του Κ. Καββαθά (εκδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό 4Τροχοί, Ηχος-Εικόνα, Πτήση και Διάστημα) προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με τα (εντεινόμενα) οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στις Τεχνικές εκδόσεις συμμετείχε από το 2006 με 33,33% και ο (εξαφανισμένος) Αντώνης Λυμπέρης.
Οπως αναφέρει η εταιρεία με επιστολή της προς το ΧΑΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο των Τεχνικών Εκδόσεων στη συνεδρίαση της από 10 Απριλίου 2013, εξέτασε τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση των εργασιών της εταιρείας.
Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά.
Το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση  της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την..
κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε...
Θυμίζουμε ότι ο Κ. Καββαθάς είχε συλληφθεί προ μηνός στο Κορωπί   για χρέη ύψους 11 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο. Ο εκδότης του περιοδικού «4 Τροχοί» είχε αθωωθεί καθώς το δικαστήριο αναγνώρισε ότι το χρέος δεν ήταν δικής του ευθύνης. «Τα χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου. Δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», είχε διευκρινίσει σε δηλώσεις του ο Κώστας Καββαθάς μετά το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας.