ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Πίσω πόρτα και οι ανέφικτοι (κυκλοφοριακοί) στόχοι

Τα πάνω και τα κάτω στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων

Πτώση σημείωσε η κυκλοφορία των περισσότερων κυριακάτικων εφημερίδων αυτή την εβδομάδα με εξαίρεση τον  «Ριζοσπάστη» (λόγω νέου γεν. γραμματέα) και την «Κυριακάτικη Δημοκρατία» (είχε την «Ελένη» του Γκατζογιάννη και την... απολογία του δικτάτορα Παπαδόπουλου σε cd).
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πρακτορείων την μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν το «Εθνος της Κυριακής» (-18.430 φύλλα) και το «Βήμα» (-12.380 φύλλα) ενώ η Real News (παρά τις προσφορές) έπεσε κάτω από τις 70.000 φύλλα. Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» πούλησε -παρά την..
«Πίσω πόρτα» του Τσεμπερόπουλου- όσα και την προηγούμενη εβδομάδα (17.000), κυκλοφορία που απέχει πολύ από τα 50.000 φύλλα που είχε τεθεί ως μίνιμουμ κυκλοφοριακός στόχος.
Κατά τα άλλα το «Πρώτο Θέμα» εξακολουθεί να πουλάει και να βρίσκεται στην πρώτη θέση των κυριακάτικων, με κυκλοφορία που κυμαίνεται σταθερά ανάμεσα σε 140.000 και 160.000 φύλλα (ανάλογα με την προσφορά).
Κάντε κλικ για μεγέθυνση στον πίνακα με τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων πανελλαδικά.