ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η Ελένη Σπανοπούλου για την Τζώρτζια Κοντράρου

Λάβαμε e-mail από την Ελένη Σπανοπούλου, του ΕΔΟΕΑΠ, σχετικά με την καταγγελία της Τζώρτζιας Κοντράρου στο μπλογκ της Μαχόμενης Δημοσιογραφίας, την οπoία αναδημοσιεύσαμε. Παραθέτουμε τα όσα αναφέρει η Eλ. Σπανοπούλου στο e-mail που μας έστειλε:
«Παιδιά έχω συχνά παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τα θεματα ΕΔΟΕΑΠ
Καλά κάνετε, με ευθύνη σας....
Δεν μ ενοχλούν οι επιθέσεις, αλλα η μη δυνατότητα να απαντήσω !
Εστειλα χθες  επώνυμο σχόλιο για την
(παραλείπονται οι χαρακτηρισμοί) ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ που έχοντας αποτύχει να εκλεγεί στο Ταμείο αποκαλύπτει με αβυσσαλεο και ψυχωσικο μίσος ότι κάποιοι έστειλαν κάποιους να τιμωρήσουν κάποιους !
Στοιχεία για τα ... κλεμμένα δεν είδα εκτός αν εννοεί τα 15000 απο τα 20000 € που πήρε ως ελαφρώς πυρόπληκτη όταν ήταν  μέλος του ΔΣ. Είναι και κάποια άλλα που όμως τα έχουν βρει οι..

ΟΡΚΩΤΟΙ που πρώτη και Μόνη εγω εφερα στον ΕΔΟΕΑΠ και που τώρα βρίσκονται με μηνυτήρια αναφορά μου στον Εισαγγελέα.Γι αυτο σας λέω όπου πέφτει πολλή λάσπη κρατάτε μικρό καλάθι γιατί εδώ  έχουμε την περίπτωση του φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης !
Δεν το αναρτησατε ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ λυπάμαι. Τίποτε άλλο!

Ελένη Σπανοπούλου»

Σ.Z. Οι zoornalistas δεν επιτίθενται σε κανέναν, μόνο καταγράφουν γεγονότα έχοντας φυσικά άποψη επί αυτών. Το μπλογκ πάντα βάζει απαντήσεις και σχόλια όποτε τα βρίσκει στο mail του. Προφανώς το άλλο σχόλιο στο οποίο αναφέρεται η κυρία Σπανοπούλου το έστειλε κάπου αλλού.