ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το άκρως ενδιαφέρον Digital TV (Απριλίου) στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το τεύχος Απριλίου του Digital TV info, με αποκλειστικά και άκρως επίκαιρα θέματα, αλλά και με άψογη ποιότητα εκτύπωσης. Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV θα βρείτε και το περιοδικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, Security Report.
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μήνες, που δεσπόζει ένα κεντρικό θέμα - αφιέρωμα, αυτό το μήνα το Digital TV info, διαθέτει 3 ή 4 κεντρικά θέματα.
Το πρώτο από αυτά αφορά όλους εκείνους που ψάχνουν να φέρουν στην οθόνη τους περισσότερα κανάλια από όσα μπορεί να τους δώσει η νόμιμη ή ακόμη και η παράνομη τηλεοπτική λήψη. Και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι μόνο μέσω video streaming. Διαβάστε λοιπόν στο νέο τεύχος, που θα βρείτε plugins και updates και πώς θα τα εγκαταστήσετε, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο ανερχόμενο είδος τηλεθέασης.
Στους φανατικούς των δορυφορικών λήψεων απευθύνεται το δεύτερο μεγάλο θέμα του περιοδικού. Ο Γιάννης – Φίλιππος Δημητριάδης αυτό το μήνα σας ενημερώνει για τις κακοτοπιές της ζώνης Clarke και σας παρουσιάζει τις δύσκολες δέσμες των..
γεωστατικών δορυφόρων. Με όπλο τα ιχνοδιαγράμματα (footprints) των δορυφόρων, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει η διαρκής αναζήτηση νέων καναλιών, σας δείχνει όχι μόνο πώς να κατεβάσετε τις δύσκολες δέσμες, αλλά και κατά πόσο αξίζει το περιεχόμενό τους.

Το τρίτο θέμα παρότι ανήκει στην κατηγορία των τηλεοπτικών, διεγείρει περισσότερο την αίσθηση της ακοής, αφού o Σωτήρης Χατζηστρατής καταπιάνεται με δορυφορικά μουσικά κανάλια. Και ειδικά με τα κανάλια που ασχολούνται αποκλειστικά ή σε μεγάλος μέρος του προγράμματός τους με τα σπάνια για τηλεόραση, είδη της τζαζ και της κλασικής μουσικής. Από την τζαζ επανάσταση του bee bop μέχρι την σύγχρονη τζαζ του Chick Corea, του Pat Metheny και των Lounge Lizards και από την Κλασσική μουσική μέχρι την Όπερα, το Μπαλέτο και το Μπαρόκ, η δορυφορική TV είναι εδώ, με πολλές και ποιοτικότατες προτάσεις, για όλους τους ψαγμένους της καλής μουσικής.

Η συνέχεια έρχεται με την στήλη εγκαταστάσεις που απευθύνεται σε όλους εσάς τους φίλους της ταράτσας που πιάνουν τα χέρια σας και έχετε το κουράγιο, αλλά και το μεράκι να καταπιάνεστε με την εγκατάστασή σας. Έτσι, λοιπόν ο Παναγιώτης Ψυχογιός σας παρουσιάζει μια αποκλειστική και δοκιμασμένη πατέντα, ώστε να τροφοδοτείτε τους δέκτες Nova (Pace), OTE TV (Kaon) και Dreambox με ένα μόλις καλώδιο καθόδου από την ταράτσα. Τα αναλυτικά σχηματικά διαγράμματα και η πλήρης επεξήγηση θα σας βοηθήσουν ώστε να υλοποιήσετε την εγκατάσταση εύκολα, γρήγορα και κυρίως… με πολύ χαμηλό κόστος!

Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις για την επίγεια ψηφιακή TV και τις καταγράφει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Digital TV info. Ενημερωθείτε αυτό το μήνα για τον πόλεμο των συχνοτήτων, αλλά και για την είσοδο του ΟΤΕ TV στην επίγεια ψηφιακή TV, για την πιθανολογούμενη διακοπή (;) του BBC World και πολλά ακόμη.

Και όπως πάντα μέσα από την πλούσια ειδησεογραφία του μήνα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες και πολύ καλές σειρές που ξεκινούν σε OTE TV και Nova (News), για το παιχνίδι που παίζεται πίσω από τα δικαιώματα του Κυπέλου Ελλάδας (Sport+), κ.ά., ενώ αποκλειστικά στους πίνακες καναλιών του Digital TV info θα βρείτε όλους τους δορυφόρους και τις συχνότητες που λαμβάνονται στη χώρα μας και μάλιστα ανανεωμένους σε μηναία βάση.