ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Γιάννης Στεβής για τον ΕΔΟΕΑΠ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε e-mail του Γιάννη Στεβή, για την υποψηφιότητά του στο Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ:

«Για τον Δημοσιογράφο και την Αξιοπρέπειά του
Ο ΕΔΟΕΑΠ, το στήριγμα και η ελπίδα των σκληρά εργαζόμενων δημοσιογράφων, των ανέργων και των συνταξιούχων βρίσκεται στην εντατική. Όσο κι αν είναι βολικό να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους, είναι προφανές ότι έγιναν λάθη και μάλιστα σοβαρά. Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει με υπεύθυνο και αντικειμενικό διαχειριστικό έλεγχο.
Ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να χαράξει μια νέα πορεία, για να σωθεί και να έχει μέλλον. Χρειάζεται νέα αντίληψη, νέες ιδέες, γνώση και διάθεση για προσφορά, σκληρή και συστηματική δουλειά, για να κλείσουν όλα τα παράθυρα και οι χαραμάδες απώλειας πόρων και σπατάλης. Δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. Είναι πολύτιμο, σήμερα και αύριο.
Ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να διεκδικήσει τα αποθεματικά που παρανόμως του στέρησαν. Να αναζητήσει..
και να διασφαλίσει τους πολύτιμους πόρους του, το αγγελιόσημο και τις εισφορές. Με γνώση, με υπεύθυνη και αταλάντευτη διαπραγμάτευση, με ανυποχώρητο δικαστικό αγώνα.
Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν αξίζει να είναι αρένα προσωπικών ή παραταξιακών αντιπαραθέσεων. Δεν το δέχονται οι ασφαλισμένοι, δεν το συγχωρεί η πραγματικότητα. Μόνο με σύμπνοια και συντεταγμένη πορεία μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούν οι προσπάθειες και θα κατοχυρωθούν τα δικαιώματα εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων.
Ο ΕΔΟΕΑΠ σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται:
•    Συνετή, υπεύθυνη και διαφανή διαχείριση, νοικοκύρεμα και εξάλειψη της σπατάλης.
•    Αταλάντευτο και υπεύθυνο αγώνα για να επιστραφούν τα κλεμμένα αποθεματικά του.
•    Συστηματική προσπάθεια για την πλήρη διασφάλιση και την απόδοση των πόρων του.
•    Μεθοδική και σκληρή εργασία για να παραμείνει ανεξάρτητος ασφαλιστικός φορέας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα θέσω στην υπηρεσία του ΕΔΟΕΑΠ την εμπειρία και τις γνώσεις μου από την μακρόχρονη πορεία μου στην οικονομική δημοσιογραφία και την ενασχόλησή μου με τα κοινά (Μικτό Συμβούλιο και Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό).

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΟΕΑΠ: ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 12 & 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
Γιάννης Στεβής»