ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ολοι μαζί στον ΔΟΛ κατά των απολύσεων

Συνέλευση στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) πραγματοποιούν όλοι οι εργαζόμενοι στα μέσα του ΔΟΛ μετά από κάλεσμα των Ενώσεων τους.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΠΠΗΤ και της ΕΤΕΡ, έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΠΗΕΑ και ύστερα από την απόφαση της διοίκησης του ΔΟΛ, που εκφράστηκε με την αυθαίρετη, άδικη παράνομη, αναίτια και καταχρηστική απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων Γιάννας Σακελλαρίου και Στέλλας Μαλθακού.
Στον ΔΟΛ απεργούν από τις 08.00 το πρωί της Τρίτης,  έως το πρωί της Τετάρτης, 20 Μαρτίου 2013 όλοι οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί τύπου, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί ραδιοφωνίας, οι..
 οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», καθώς και στις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr».
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων των διοικητικών υπαλλήλων Γιάννας Σακελλαρίου και Στέλλας Μαλθακού