ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τι γυρεύει ο Νότης Μηταράκης στην ΕΡΤ;

Γέννημα  θρέμμα Νεοδημοκράτης ο νέος διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Τεχνοκράτης, καλό παιδί, με σφραγίδα Νότη Μηταράκη. Κάπως έτσι θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με λίγες λέξεις το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη.
Από εκεί και πέρα, βέβαια, έτσι και καταγράψουμε αναλυτικά το βιογραφικό του, δεν μας φτάνει ο χώρος όλος της παρούσας σελίδας.
Τριάντα δύο χρόνια είναι ο άνθρωπος στο χρηματοοικονομικό κουρμπέτι, ασχέτως αν δεν κατείχε έως τώρα θέσεις ιδιαιτέρως προβεβλημένες. Το κατάφερε πλέον με τη μία, καθώς κληρονόμησε..
την «ηλεκτρική καρέκλα» της ΕΡΤ από τον παραιτηθέντα Νίκο Σίμο. Για να δούμε αν θα αποδειχθεί καλός ή κακός αγωγός του ηλεκτρισμού...
(...)Οπως λέει η πιάτσα, ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι γέννημα θρέμμα Νεοδημοκράτης, αλλά δεν καθοδηγείται από ιδεολογικές αγκυλώσεις. Η επαφή του με την πολιτική ηγεσία είναι ο Νότης Μηταράκης, με την τοποθέτησή του στην ΕΡΤ να προσθέτει έναν πόντο στο ενεργητικό του υφυπουργού Ανάπτυξης.

- διαβάστε εδώ ολόκληρο του ρεπορτάζ του Χρήστου Ξανθάκη