ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αναβολή απολογίας για Δελλατόλα

Νέα προθεσμία έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο εκδότης και δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας.
Το «ραντεβού» του με τη 2η ειδική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της τράπεζας Proton, με συνολική ζημία που υπολογίζεται άνω των 790 εκατ. ευρώ, είχε προγραμματιστεί γι' αυτή την εβδομάδα.
Ο δημοσιογράφος που έχει κληθεί σε απολογία κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες), ζήτησε μία νέα ημερομηνία, η οποία προσδιορίστηκε στις αρχές Απριλίου.
Το σκέλος που αφορά τον εκδότη - δημοσιογράφο έχει να κάνει με το έμβασμα 500.000 ευρώ, που..
πρώτη αποκάλυψε η «Κ.Ε.» στις 24 Φεβρουαρίου 2013. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος εκδότης φέρεται να έλαβε το ποσό από κυπριακό λογαριασμό του επίσης κατηγορούμενου και νυν φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη τον Ιανουάριο του 2012, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία οι λογαριασμοί του δεύτερου στην Ελλάδα ήταν δεσμευμένοι έπειτα από εισήγηση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιω. Δραγάτση, που χειρίστηκε την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της Proton Bank.
Αντ.Ξ. / «Ε»