ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ποιοι πνέουν μένεα κατά του διευθυντή των Νέων - Στήλη άλατος στο Μαρούσι ο Δ. Δανίκας

Στήλη άλατος έμειναν κάποιοι στη Μιχαλακοπούλου όταν πληροφορήθηκαν πως την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στα (καινούργια) γραφεία του «Πρώτου Θέματος» στο Μαρούσι, ο Δημήτρης Δανίκας.
Ο δημοσιογράφος ήδη αρθρογραφεί στο σάιτ της κυριακάτικης εφημερίδας και στο υστερόγραφο του άρθρου του γράφει: «Από την ερχόμενη εβδομάδα και κάθε μέρα  στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πρώτου  Θέματος» αλλά και κάθε Κυριακή στην έντυπη μορφή  της  εφημερίδας, θα είμαστε μαζί».
Ο ανατρεπτικός κριτικός κινηματογράφου αποχώρησε μετά από 19 χρόνια από το συγκρότημα Λαμπράκη και συγκεκριμένα την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Κι αυτό μετά την «εκκαθάριση»  όλων των παλιών (καταξιωμένων) συντακτών στον ΔΟΛ και την απόφαση της διοίκησης του οργανισμού να απομακρύνει τους «συνταξιούχους» -οπως ειπώθηκε- από την Μιχαλακοπούλου.
Θυμίζουμε ότι μαζί με τον Δ. Δανίκα αποχώρησαν ο Κ. Γεωργουσόπουλος, ο Λ. Παπαδόπουλος, ο..
Ν. Μπακουνάκης, η Πόπη Διαμαντάκου, η Μικέλα Χαρτουλάρη, η Μαρία Μαρκουλή και πολλοί άλλοι (δειτε εδώ).
Η πλειονότητα όσων έφυγαν μόνο καλά λόγια δεν έχει να πει για τον διευθυντή των Νέων Χρήστο Μεμή και ειδικά για τον τρόπο που χειρίστηκε τις «εθελούσιες». Οι περισσότεροι μάλιστα του καταλογίζουν ότι αυτός εισηγήθηκε τις απομακρύνσεις των παλιών στον Σταύρο Ψυχάρη με το αιτιολογικό ότι οι «συνταξιούχοι» δεν είχαν πλέον να προσφέρουν τίποτε στον Οργανισμό... Κάποιοι αλλοι τον κατηγορούν ότι δεν υπερασπίστηκε (πως θα μπορούσε άλλωστε) κάποιες από τις επιλογές του απέναντι στο αφεντικό...

Υ.Γ Το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος Μεμής γνωρίζει καλά την δουλειά του (σε αυτόν χρεώνεται ότι ΤΑ ΝΕΑ είναι καλή εφημερίδα) και είναι ένας καλός διευθυντής για τον ΔΟΛ και ειδικά για τον Ψυχάρη.