ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Χωρίς την έγκριση του ΔΣ τοποθετήθηκε ο Κ. Αρβανίτης στη διεύθυνση του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5»

Αντιδράσεις και γκρίνιες στην Κουμουνδούρου για το ότι σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τα media του ΣΥΡΙΖΑ παίρνονται ερήμην του διοικητικού συμβουλίου

Παραβρέθηκα τις προάλλες σε ένα δείπνο και συγκράτησα κάτι από τη συζήτηση δύο σοβαρών κυρίων που ομολογώ πως με προβλημάτισε.
Οι δυο συνομιλητές απορούσαν για το πώς γίνεται να τοποθετηθεί διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κοκκινο 105.5» χωρίς να έχει προηγουμένως συνεδριάσει το ΔΣ της Αυγής και του ραδιοσταθμού. Δηλαδή πως πάρθηκε η απόφαση για να ανατεθεί η διεύθυνση στον Κώστα Αρβανίτη χωρίς έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο όπως έλεγαν έχει να..
συνεδριάσει από τον περασμένο Δεκέμβριο -πριν από τα Χριστούγεννα.
Η όλη συζήτηση απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς ανακάλυψα ότι οι δύο συνομιλητές (ένας πανεπιστημιακός κι ένας οικονομολόγος) είναι μέλη του ΔΣ της «Αυγής» και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο».
Ευθύνες για το ότι δεν συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο επιρρίπτονται από κάποιους περισσότερο στον Βασίλη Μουλόπουλο (ανέλαβε πρόεδρος τον περασμένο Ιανουάριο) και λιγότερο στον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο.