ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ποιό μεγάλο αντιμνημονιακό ραδιόφωνο δεν τόλμησε να βάλει τη διαφήμιση του Unfollow για τον Δ. Μελισσανίδη;

«Τηλεφώνησε στο περιοδικό κάποιος που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και με απείλησε» λέει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, υπεύθυνος έκδοσης του Unfollow. Το περιοδικό βρήκε ότι ο αριθμός κλήσης ανήκει σε πέντε εταιρείες της Aegean από την έδρα του ομίλου στον Πειραιά.
Ο επιχειρηματίας Δ. Μελισσανίδης, μέσω του δικηγόρου του (και συμβούλου του Σαμαρά), Φαήλου Κρανιδιώτη, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.
Ενα από τα ενδιαφέροντα της υπόθεσης είναι κι αυτό που αποκάλυψε ο Λ. Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Δημήτρη Αγγελίδη: «Κάθε μήνα, το “Unfollow” έχει πληρωμένη διαφήμιση.. σε μεγάλο αντιμνημονιακό ραδιόφωνο. Αυτό τον μήνα, μόλις άκουσαν το πρώτο θέμα, δεν μας παίξανε. Δεν βγήκαν καν στο τηλέφωνο. Τολμώ να σκεφτώ: οι τηλεοράσεις και οι κυριακάτικες εφημερίδες έχουν διαφήμιση εταιρειών του κ. Μελισσανίδη. Μήπως γι αυτό δεν τολμούν να τα βάλουν μαζί του

 - διαβάστε περισσότερα εδώ

- διαβάστε: Διαστάσεις με άρωμα διαπλοκής δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αποκάλυψη του περιοδικού «Unfollow» για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, εμπλέκοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.