ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

To πάλαι ποτέ συγκρότημα και η απασφαλισμένη «Μαντάμ Σουσού»

Ποια είναι η απασφαλισμένη κυρία του πάλαι ποτέ συγκροτήματος;
Αυτή η σύγχρονη «Μαντάμ Σουσού» που αναζητά μια «Λεονί» να της ξεσκονίζει τα μικρόφωνα. Και αδυνατεί να κατανοήσει τα όσα γράφει στα κύρια άρθρα του το αφεντικό. Και ευλογεί όλη αυτή τη σαλάτα που ανακατεύεται κάτω από τα πόδια της με την ίδια χάρη που ανακατεύει τα βαμμένα μαλλιά της.
Αν ασχολείτο λίγο περισσότερο με το «ρεπορτάζ της», όπως το αποκαλεί, θα γνώριζε ότι οι εξελίξεις φτάνουν λίγο πιο μακριά από τον «θρόνο» της. Και του καλού της μαζί...

@ Η μαύρη αλήθεια είναι ότι μία ΠΕΘ υπεγράφη από τον κ. Στουρνάρα. Αλλά δεν ήταν για την κυρία Στάη. Οπότε απομακρύνεται το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο δελτίο. Απόψε, τουλάχιστον. Και παρά τα θρυλούμενα από συγκεκριμένες πηγές το θέμα των συμβασιούχων δεν θα λυθεί σε ένα μήνα. Ας «φύγει» πρώτα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μετά την ξαναπιάνουμε την κουβέντα.

@ Έχει πολύ πλάκα όλο αυτό που συμβαίνει στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τράγκα. Τα μισά γραφεία να ξέρουν – και να κάνουν τον “Αλέκο” -, τα άλλα μισά να διαψεύδουν και τώρα να ψάχνονται. Και θα ‘χε ακόμη μεγαλύτερη πλάκα, αν ίσχυε έστω και το ένα χιλιοστό από τα όσα ακούγονται για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Εδώ θα ίσχυε το ο «παλιός είναι αλλιώς».

@ Αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για όλους. Ευτυχώς ή δυστυχώς.

@ Έρχονται αλλαγές στα ερτζιανά. Από αυτές που δύσκολα περιγράφονται. Σε έναν χρόνο από τώρα, τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρουμε.
-mediablog