ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά τι ώρα τους έδειραν;

Μέγα θέμα εγείρεται με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των 4 συλληφθέντων από την ελληνική αστυνομία.
Αφού πρώτα σας θυμίσουμε ότι για το photoshop στις πρώτες φωτογραφίες ο κ. Δένδιας είχε πει ότι χρησιμοποιήθηκε για να τους κάνει αναγνωρίσιμους (προφανώς τους είχαν κάνει αγνώριστους από το ξύλο), προσέξτε τι αποδεικνύεται σ' αυτή τη δεύτερη σειρά των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.
Πριν σας παραθέσουμε το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, να σας θυμίσουμε το εξής: ο λόγος της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών είναι για να πείσουν τον κόσμο..
ότι τα χτυπήματα στα πρόσωπα των 4 συλληφθέντων έγιναν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Άρα, το κρίσιμο στοιχείο είναι η ώρα λήψης των φωτογραφιών. Αυτό μας λέει η ελληνική αστυνομία. Ότι ορίστε. αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 13.30 το μεσημέρι. Και τα χτυπήματα τα είχαν. Άρα, δεν τους χτυπήσαμε μετά στο τμήμα.
Αφού κρατάμε αυτό το δεδομένο, ας διαβάσουμε τι λέει το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ. Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας.
Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα. Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα. Το Τ.Α. Βέροιας προσπάθησε ανεπιτυχώς αρχικά να αποστείλει τις φωτογραφίες στην Δ.Α.Ε.Ε.Β. την 13:30 ώρα μέσω του υπηρεσιακού e-mail.
Οι φωτογραφίες απεστάλησαν τελικά στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. μέσω πάλι του υπηρεσιακού e-mail περί την 13:45 ώρα
Άρα, η ΕΛΑΣ επίσημα μας ενημερώνει ότι οι φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα τραβήχτηκαν στις 13.30 το μεσημέρι.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 8.25;;;;;
Στη φωτογραφία του Δημήτρη Μπουρζούκου, το ρολόι τοίχου που φαίνεται στο βάθος αποδεικνύει τι ώρα είναι ακριβώς. όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία. Είναι 8 και 25 πρώτα λεπτά.
Άρα, αυτή η φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο του συλληφθέντος γεμάτο χτυπήματα δεν τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την άφιξη του συλληφθέντος στο τμήμα (όπως ισχυρίζεται επίσημα η ελληνική αστυνομία) αλλά αρκετές ώρες μετά ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι και οι φωτογραφίες (με το photoshop) δόθηκαν στη δημοσιότητα το επόμενο απόγευμα. Άρα έχουν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από τη σύλληψη. Και όμως τα σημάδια στο πρόσωπο είναι εμφανέστατα.
Πρέπει AΜΕΣΑ ΤΩΡΑ να απαντήσει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης.
ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ να απαντήσει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τι θα μας πουν; Ότι ήταν σταματημένο το ρολόι τοίχου της αστυνομίας;
Περιμένουμε να το ακούσουμε και αυτό!

Το ΧΩΝΙ