ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Στρατιωτικός νόμος και για τους Ναυτεργάτες

Ανακοίνωση της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας:

Χωρίς καμία έκπληξη οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός Λαός ξαναζήσαμε στις πιο αδρές του γραμμές το στρατοκρατικό μένος της τρικομματικής μαύρης συγκυβέρνησης εναντίον των απεργών Ναυτεργατών.
Οι κυβερνώντες γι άλλη μια φορά έδειξαν πώς αντιλαμβάνονται τον διάλογο και την ελευθερία των εργαζομένων στην απεργία. Αφού διέλυσαν τις ΣΣΕ, το ΣΕΠΕ, τον ΟΜΕΔ και παρέδωσαν τους εργαζόμενους βορά στις εργοδοτικές ορέξεις, διαλύουν τώρα και την Ναυτιλία της Χώρας μας. Οι εφοπλιστές και η κυβέρνηση εφαρμόζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός τους είναι να γίνονται δρομολόγια μόνο όταν υπάρχουν αρκετοί επιβάτες. Τα πάντα θυσιάζονται στον.. βωμό του κέρδους των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των κατασκευαστών, των καναλαρχών και των τύραννων του Λαού μας.
Η εργατική τάξη αυτή την ώρα οργανώνεται και δρα συσπειρωτικά και με πνεύμα αλληλεγγύης, ώστε να επιτευχθεί η ανατροπή των βασανιστών του Λαού μας. Να ανατραπούν αυτοί που ληστεύουν καθημερινά τον ιδρώτα μας με τα χαράτσια και την υπερφορολόγηση των πάντων.
Αυτοί που, με μισθούς χιλιάδων ευρώ το μήνα, υποχρεώνουν εμάς να ζούμε με 500 και χίλια ευρώ, ενώ συγχρόνως ξετσίπωτα παραδέχονται δημόσια στα ΜΜΕ ότι δεν είναι δυνατόν να ζήσει άνθρωπος με αυτά τα χρήματα. Αυτοί που, στο όνομα της «ανάπτυξης», δημιουργούν στρατιές ανέργων ή υποαπασχολούμενων ή περιφερόμενων χαφιέδων απεργοσπαστών εταιρειών παροχής έργου, για λίγα κατοστάρικα. Αυτοί που ισοπεδώνουν κάθε εργατική κατάκτηση και που έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τον όρο «απεργία» στη Χώρα μας σε απλό λήμμα των λεξικών.

Η νίκη των Ναυτεργατών είναι υπόθεση όλων μας.

Πανεργατική, πανελλαδική απεργία διαρκείας τώρα.