ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ποιους (εργαζόμενους) αφορά η εκλογή εκπροσώπου στην «Ελευθεροτυπία»;

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εφημερίδα της Μίνωος και να αναβάλει τις εκλογές

 Η Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ για να εξετάσει τις υποψηφιότητες των συμπληρωματικών εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη της Γεωργίας Ιωαννίδου ως υποψήφιας εκπροσώπου για τον Ρ/Σ « ALPHA 98,9». Επίσης αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ». Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λόγω του..
ιδιόρρυθμου νομικού καθεστώτος της απασχόλησης για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» από δημοσιογράφους που έχουν προσληφθεί από άλλη εταιρεία την «Τρίτη Όψη» και της θέσης των δημοσιογράφων, οι οποίοι εξακολουθούν να ευρίσκονται σε επίσχεση εργασίας με σχέση εργασίας από την Χ.Κ. Τεγόπουλος, στην οποία εξακολουθεί να ανήκει η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».
Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει δεκτή την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και να αναβάλει τις εκλογές έως ότου διευκρινιστεί ποιους αφορά η εκλογή εκπροσώπου στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».
Υποψήφια για τις συμπληρωματικές αρχαιρεσίες της 1ης Μαρτίου είναι η:
« ALPHA 98,9» Γεωργία Ιωαννίδου
Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2013, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ