ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σίμος τσαντίστηκε…

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση επιχείρησε να παρέμβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στα του συνδικαλισμού των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Η απεργία των στα μίντια την Τρίτη έχει, λέει ο Σίμος, προφανή στόχο την απόπειρα ειδησεογραφικής "εξαφάνισης" της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, την ίδια μέρα στην Ελλάδα!
Ο Σίμος τσαντίστηκε γιατί, όπως γράφει κι ο Ασύνταχτος Τύπος, δεν θα φωτογραφηθεί ο Σαμαράς με το χαμόγελο-τσιρότο με τον Ολάντ και θα του στερήσει μία ακόμη ψεύτικη εικόνα από την ψεύτικη ευδαιμονία, σε μια χώρα που οι άνεργοί της πλησιάζουν τα 2 εκατομύρια.
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πραγματοποιούν απεργιακή συγκέντρωση..
στις 12.00 μ. έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ - Ακαδημίας 20.

Απεργία στην Εξπρές
Την κήρυξη 48ωρης απεργίας αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ από τις 16.00 Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 18.00 της Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου 2013 όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr». Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας η οποία αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές τους.