ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Απλήρωτοι επί μήνες στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι

Με άλλοθι την οικονομική κρίση πολλοί ιδιοκτήτες ΜΜΕ αφήνουν απλήρωτους επί μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόμενους που δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να καλύψουν έστω και τις βασικές ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην ημερήσια εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας, όπου οι εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Οι εργαζόμενοι στην «Πελοπόννησο» απεργούν στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2013, ζητώντας από την ιδιοκτησία της εφημερίδας την άμεση καταβολή των οφειλομένων.
Θυμίζουμε ότι από την εφημερίδα έχει περάσει κι ο γνωστός καλλιτέχνης Θανάσης Λάλας που είχε πουλήσει..την Ανοιξη του 2011 το πλειοψηφικό πακέτο που κατείχε, στον ιδιοκτήτη της εταιρείας δημοσκοπήσεων Data Rc Θόδωρο Λουλούδη, ο οποίος παράλληλα είχε εξαγοράσει και πακέτο από την οικογένεια των εκδοτών του Σπύρου και της Νανάς Δούκα.
Στη φωτογραφία ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της «Πελοποννήσου», Θεόδωρος Λουλούδης