ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Απειλή για τον ΣΚΑΪ το κόλλημα Αλαφούζου με τον Παναθηναϊκό!

Την ώρα που ο Χατζηνικολάου -με τη συνδρομή Μαρινάκη- ετοιμάζει ανταγωνιστικό κανάλι στην συχνότητα του 902 ΤV

 «To κόλλημά του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παναθηναικό απειλεί ακόμη και τον ΣΚΑΙ, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο...», υποστηρίζουν στους διαδρόμους του καναλιού των Αλαφούζων ακόμη και κορυφαία στελέχη του σταθμού.
Και συνεχίζουν: «Προφανώς ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να αναπληρώσει τα παιγνίδια με τη μπάλα που δεν έπαιζε μικρός...». Ακόμη και το δάνειο που έλαβε για τον Παναθηναικό υποθηκεύοντας προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία είναι μια κίνηση δυσανάγνωστη για τα στελέχη του ομίλου του.
Ο τρόμος για την αυτοκτονική διαχείριση του ΣΚΑΙ γίνεται ακόμη πιο έντονος καθώς τα στελέχη..συνειδητοποιούν ότι την ίδια στιγμή ενισχύεται ο ανταγωνιστικός Real fm, με την είδηση ότι Μαρινάκης-Χατζηνικολάου ετοιμάζουν ενημερωτικό κανάλι στην συχνότητα του 902 ΤV, να κάνει ακόμη πιο ζοφερό το μέλλον του συγκροτήματος του Φαλήρου.
Αν προσθέσει κανείς σ΄αυτό και τις πληροφορίες για επικίνδυνη κυκλοφοριακή κάμψη της φιλομνημονιακής «Καθημερινής» συμπληρώνεται η θολή εικόνα για τις προοπτικές της παρουσίας Αλαφούζου στα μίντια.
- kourdistoportocali