ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Νέες μειώσεις μισθών στον ΣΚΑΪ

Και εντολή να αραιώσουν τις εμφανίσεις οι Πορτοσάλτε - Παπαδημητρίου μετά την πληθώρα διαμαρτυριών

Αναστάτωση επικρατεί στο συγκρότημα του Φαλήρου μετά την ανακοίνωση μειώσεων στους μισθούς των εργαζομένων στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν για μείωση 5% σε μισθούς άνω των 1.500 ευρώ και 3% από 1.000 – 1.500 ευρώ. Οι μειώσεις ισχύουν από 1 Ιανουαρίου.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν καθημερινά οι διαμαρτυρίες των τηλεθεατών, αλλά και των ακροατών του ΣΚΑΙ για τις απόψεις που εκφράζουν οι δημοσιογράφοι του ομίλου, Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου. Μαθαίνουμε ότι... «σπάει» το τηλεφωνικό κέντρο, κάθε φορά που.. εμφανίζονται ή ακούγονται οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, από πολίτες που υποφέρουν από την εφαρμογή των σκληρών μέτρων του μνημονίου, απαιτώντας να τους κόψουν για να σταματήσουν την προπαγάνδα!
Μάλιστα, τα κρούσματα είναι τόσα πολλά και πυκνά που έχουν θορυβήσει την διοίκηση, η οποία ατύπως έχει δώσει εντολή να αραιώσουν οι εμφανίσεις των δύο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

-πηγή: enimerosi24.gr