ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Στάθης, ο ΚΥΡ και οι «επιθέσεις» στον Αρη Χατζηστεφάνου

** «Χρωστάω πολλά στον Χατζηνικολάου. Με στήριξε στα δύσκολα και δεν πρόκειται να τον πουλήσω». Με αυτό τον τρόπο απαντάει ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος σε όσους τον ρωτούν αν θα συνδράμει την προσπάθεια της Ελευθεροτυπίας. Λέγεται ότι ο Στάθης αρνήθηκε πρόταση να αφήσει την Real News και το enikos.gr για να πάει στη Μίνωος.

** Την ίδια ώρα ένας ακόμη γνωστός σκιτσογράφος πάει στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου. Προκειται για τον ΚΥΡ που μέχρι τώρα σχολίαζε την επικαιρότητα με το πενάκι του μέσα από τις σελίδες του Βήματος της Κυριακής. Tη συνεργασία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, μέσω της εκπομπής του, ο Νίκος Χατζηνικολάου

** Δεν συνεργάζομαι με το The Press Project και συνεπώς ούτε με τη νέα Ελευθεροτυπία. Αυτό ξεκαθαρίζει ο Άρης Χατζηστεφάνου αναφέροντας σε σημείωμά στο infowar: «Πέρασα την τελευταία εβδομάδα δεχόμενος συνεχώς επιθέσεις για το ότι..
“συνεργάζομαι” με τη νέα Ελευθεροτυπία. Προφανώς όσοι με κατηγορούν πιστεύουν ακόμη ότι συνεργάζομαι με το The Press Project (δισέλιδο και στην «Κ.Ε»), με το οποίο έχω κόψει κάθε επαφή εδώ και σχεδόν ένα χρόνο».

** Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, όλοι οι τηλεθεατές παίρνουν θέση μπροστά στους δέκτες τους καθώς ξεκινά στην ΕΤ1 το μεγάλο (ωριαίο) Δελτίο Ειδήσεων! Την παρουσίαση θα κάνουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή ο Προκόπης Δούκας και τα Σαββατοκύριακα η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.