ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο ψύχραιμος (ηπειρώτης) τηλεπαρουσιαστής



Τέτοια ψυχραιμία δεν έχουμε ξαναδεί! Να πέφτουν τα γιαούρτια και τα αβγά «βροχή» κι αυτός εκεί: Με γυρισμένη την πλάτη να καθαρίζει το λάπτοπ και μάλιστα λίγο αργότερα να ξαναβγαίνει με καινούργια καθαρά ρούχα και να εξηγεί το τι συνέβη. Ο λόγος για τον τηλεπαρουσιαστή Π. Μπούρχα του καναλιού «Ηπειρος TV» που την ώρα του δελτίου ειδήσεων δέχτηκε δεκάδες αβγά και γιαούρτια από αντιεξουσιαστές που εισέβαλαν στο στούντιο φωνάζοντας: «Μπάτσοι, μπάτσοι, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. Με τους μετανάστες είμαστε μαζί, επαναπροώθηση για μπάτσους και ναζί» .
Αφορμή για την επίθεση, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν το..

Mανώλη mou, Ολγα mou!..

Θύελλα στο Mega για τις ατομικές συμβάσεις
- Καψής και Τρέμη ξεσπαθώνουν
κατά των... εργοδοτικών μεθοδεύσεων

Κάτω από τις δορυφορικές κεραίες και τα κτήρια από γυαλί,στήνεται το πρώτο στρατόπεδο δούλων στην Ελλάδα. Για τραγική ειρωνία τα θύματα είναι οι άνθρωποι που διαμορφώνουν την εικόνα για μια Ελλάδα που σώθηκε από την καταστροφή. Δημοσιογράφοι. Το κανάλι της Μεσογείων, το πάλαι ποτέ έγκυρο Mega, δεν είναι παρά μια γαλέρα με λαμνοκόπους, όπου γίνεται προσπάθεια να ισχύσει εργατικό δίκαιο της δεκαετίας του ‘50.
Η διεύθυνση του καναλιού ενημέρωσε τους εργαζόμενους πως πρέπει να υπογραφούν ατομικές συμβάσεις στις οποίες προβλέπεται πως:
1. Δεν θα ισχύει καμιά προυπηρεσία
2. Καταργούνται τα δώρα εορτών
3. Η επιχείρηση δεν θα πληρώνει εργασία τα Σαββατοκύριακα
4. Κόβονται μέρες κανονικής άδειας
Η ανακοίνωση προξένησε αναστάτωση στο Mega και 130 εργαζόμενοι έχουν υπογράψει κείμενο διαμαρτυρίας με το οποίο ενημερώνουν την ιδιοκτησία πως δεν θα δεχθούν να υπογράψουν τέτοιες συμβάσεις. Το κείμενο διαμαρτυρίας συνυπογράφουν οι..

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οργή για τις βιαιότητες της Αστυνομίας

Την ωμή κρατική βία και τις επιθέσεις της ελληνικής αστυνομίας και των ΜΑΤ εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ που κάλυπταν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά την αυτοκτονία του Δ. Χρήστουλα, καταδικάζουν οι Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ, καθώς και η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καταδικάζει απερίφραστα την ωμή κρατική βία, που εκδηλώθηκε για μια ακόμη φορά με τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ, χθες το βράδυ, κατά των δημοσιογράφων που κάλυπταν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα. Αποτέλεσμα της προμελετημένης επίθεσης ήταν ο βαρύς τραυματισμός του Πρόεδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριου Λώλου, ο οποίος χειρουργείται σήμερα, έπειτα από την κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από χτύπημα με γκλομπ, σύμφωνα με τη σχετική ιατρική γνωμάτευση. Επτά ακόμη δημοσιογράφοι δέχθηκαν χτυπήματα από τους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ την προηγουμένη ημέρα είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό η δημοσιογράφος Ρένα Μανιού. Είναι φανερό ότι από διάφορα κέντρα εξουσίας έχει μπει σε εφαρμογή συγκεκριμένο..

Κάθε απεργοσπάστης στον πάγκο του...

Ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής του από τα μητρώα της Ένωσης παραπέμπεται ο Δημήτρης Οικονόμου, δημοσιογράφος του Τ/Σ «ΣΚΑΙ». Ο Οικονόμου «έσπασε» τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ που είχε προκηρυχθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απολύσεις και την άρνηση υπογραφής ΣΣΕ και συγχρόνως σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΤΙΤΑ.
Σε ανακοίνωση το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι «στη σημερινή δύσκολη για όλους κατάσταση η αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους και τα σωματεία είναι ο πρωταρχικός όρος για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τη δύσκολη συγκυρία. Προκλητικές συμπεριφορές, που αγνοούν..

Σοκ από τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ κατά του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου


Σοκ προκαλεί η νέα βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση από τους άνδρες των ΜΑΤ ενάντια σε δημοσιογράφους και φωτορεπορτερ που κάλυπταν τις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Αποκορύφωμα ο σοβαρότατος τραυματισμός του Μάριου Λώλου (προέδρου της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας) μετά από χτύπημα με γκλομπ. Ο Λώλος εισήχθη σε Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση (κάταγμα-εμπίεσμα κρανίου) και θα χειρουργηθεί. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της ΕΦΕ στοχοποιείται και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, όταν στις 15-12-10 χτυπήθηκε πισώπλατα στο κεφάλι από άνδρα των ΜΑΤ, ενώ ασκούσε το λειτούργημά του, ενώ την επομένη η Ένωσή μας με ανακοίνωσή της είχε επιστήσει την προσοχή στους αρμόδιους Υπουργούς «να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους, γιατί..

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κουράγιο Πετράν...


Στο μεροκάματο κι ο CCO (πλέον) Πέτρος Κωστόπουλος που πιάνει κι επίσημα δουλειά στην εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ομίλου ΑΝΤ1 . Ο Κωστόπουλος όπως αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου «αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer καθώς με τις εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες και τη μοναδική εμπειρία που έχει χρόνια τώρα στον περιοδικό τύπο και τα ηλεκτρονικά Μέσα, πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην εδραίωση της εταιρίας ως το πλέον δημιουργικό και δυναμικό εκδοτικό συγκρότημα στην Ελλάδα».
Πριν μερικές εβδομάδες όλως τυχαίως η Δάφνη έκανε δικό της το ΟΚ! περιοδικό της χρεοκοπημένης ΙΜΑΚΟ.
Την ίδια ώρα οι φήμες δίνουν και παίρνουν, όπως γράφει το antinews, για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ώστε να γλιτώσουν οι τίτλοι της ΙΜΑΚΟ και το σπίτι του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη με τη μεσολάβηση της Μαριάννας Λάτση και..

Οι καναλάρχες επέβαλαν την «κατάργηση» των εργαζομένων


Τα πράγματα τελικά είναι πολύ σοβαρότερα. Η απεργία των τεχνικών στην τηλεόραση είναι μόνο η αρχή σε μια μεγάλη -όπως διαφαίνεται- μάχη. Δεν είναι μόνο η αγωγή των ιδιοκτητών για την (πρόωρη) λήξη της συλλογικής σύμβασης της ΕΤΙΤΑ στην τηλεόραση. Αυτό είναι το πρώτο κύμα επίθεσης. Ούτε πρόκειται μόνο για τις μαζικές προσεχώς απολύσεις τεχνικών, καταρχήν στο Star, με τη λειτουργία των καναλιών σε μια μόνο βάρδια. Έρχεται, αν δεν ήρθε ήδη, το τρίτο κύμα και σαρωτικό κύμα επίθεσης. Το οποίο συμπαρασύρει και τους δημοσιογράφους.
Και εξηγούμαστε.
Η κυβέρνηση υπακούοντας σε όλες τις εντολές των ιδιοκτητών της τηλεόρασης καταργεί όλες τις διατάξεις που όριζαν το επάγγελμα του τεχνικού σε τηλεόραση, κινηματογράφο, οπτικοακουστική παραγωγή. Με απόφαση που υπογράφει..

«Ο βασιλιάς των βασιλιάδων είναι πλέον γυμνός»...

-Προκαλούμε ανοικτά τον πρόεδρο του ΔΟΛ, κ. Ψυχάρη να μας διαψεύσει και να επαναπροσλάβει (όπως άφησε να εννοηθεί) τη Μίνα Ναυπλιώτη και τη Τζένη Σγαρδέλη

-Κύριε Ψυχάρη θα εκπλαγούμε και θα επανορθώσουμε με ανακοίνωσή μας αν τηρήσετε το λόγο σας και την υπόσχεσή σας


Το γάντι ρίχνει στον Σταύρο Ψυχάρη η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ σχετικά με την «υπόσχεσή» του για επαναπρόσληψη εργαζομένων που απολύθηκαν από τον Οργανισμό. Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή καταγγέλλει στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών – Εμπορικής Διεύθυνσης, που μεταξύ άλλων προτρέπουν τους εργαζόμενους να δηλώσουν ενυπόγραφα ότι εμποδίστηκαν να εργαστούν κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης -με bonus τη μη περικοπή του ημερομισθίου.
Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ:..

Kαταγγελίες για το Star Channel στo Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε σήμερα στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας την ακόλουθη επιστολή καταγγέλλοντας τον Τ/Σ «STAR CHANNEL»:
«Κύριοι,
Σας καταγγέλλουμε την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «STAR CHANNEL», που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, οδός Βιλτανιώτη αρ. 36, που εκπροσωπείται νόμιμα, για μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων συμβάσεως εργασίας των δημοσιογράφων.
Ειδικότερα, πληροφορηθήκαμε ότι επιχειρείται μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων των Συμβάσεων Εργασίας των (εσωτερικών) συντακτών, οι οποίοι από δεκαετία και πλέον εργάζονται στον ως άνω τηλεοπτικό σταθμό. Παρόλο που οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εργάζονται, όπως και όλοι οι συνάδελφοί τους στα λοιπά ΜΜΕ, επί 6ωρο από την ημέρα προσλήψεώς τους μέχρι σήμερα, τους ζητήθηκε να..

Ανω κάτω τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών

Ανω κάτω τα επιτελεία των ειδησεογραφικών τμημάτων των ιδιωτικών καναλιών μετά την κήρυξη της σημερινής απεργίας της ΕΤΙΤΑ ως παράνομης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Μετά τις 5 το απόγευμα σήμανε συναγερμός και όλοι οι συντελεστές των δελτίων ειδήσεων έτρεξαν στα κανάλια τους για να προετοιμαστούν, καθώς οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας (ΕΤΙΤΑ) ανέστειλαν την απεργία.
Λίγο αργότερα όμως σήμανε λήξη συναγερμού καθώς όπως έγινε γνωστό οι τεχνικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις υπό την ομπρέλα της 12ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, από τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Απριλίου 2012 έως και τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Απριλίου 2012.
Η ΕΤΙΤΑ συνεχίζει τις κινητοποιήσεις από ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 6 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. του Σαββάτου 7 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας. Τα αιτήματα..

Mε Κύρα Αδάμ και μετά το Πάσχα ο «Επενδυτής» στα περίπτερα

Με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζεται η επανέκδοση του Επενδυτή από τους Μπενέκο και Σκαναβή. Στόχος να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το Πάσχα, ει δυνατόν και το Σάββατο 21η Απριλίου.
Ταυτοχρόνως το νέο φύλλο, στελεχώνεται και από δημοσιογράφους οι οποίοι δεν ανήκαν στο παλιό επιτελείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τέως διευθύντρια της Ελευθεροτυπίας Κύρα Αδάμ συμφώνησε να αρθρογραφεί και να καλύπτει το διπλωματικό ρεπορτάζ που την ανέδειξε και το οποίο γνωρίζει καλά.
Οι 63 του Επενδυτή οι οποίοι «πέρασαν» μαζί με την εφημερίδα στους Μπενέκο και Σκαναβή, καθώς και ορισμένοι δημοσιογράφοι της εταιρείας Bestend, πέρασαν από το λογιστήριο του Ελεύθερου Τύπου και εισέπραξαν τα δεδουλευμένα, μιας και η συμφωνία πώλησης προβλέπει ότι ένα ποσό του τιμήματος θα καταβληθεί..

«O Real FM; Σιγά! Φούσκα είναι...»

του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Στο Φάληρο κάνουν πως δεν ανησυχούν. Στους διαδρόμους και τα γραφεία, οι διευθυντές (θέλουν να) περνούν (στους εργαζόμενους) ως άνετοι και ωραίοι. «Ο Real; Σιγά. Ο Real είναι μία μεγάλη φούσκα. Σύντομα θα σπάσει και θα επανέλθει στα χαμηλά. Όπως ο Derti κάποια εποχή που βρέθηκε στην πρώτη θέση και μετά, πάλι, έπεσε στις ακροαματικότητες».
Έχουν εμπειρία! Ξέρουν την αγορά. Μπορεί και οι ακροαματικότητες του πρώτου τριμήνου του 2012, ακροαματικότητες οι οποίες βγάζουν πρώτον τον Real FM, να είναι όπως οι δημοσκοπήσεις του Αντώνη Σαμαρά που ονειρεύεται αυτοδυναμία. Τόσο έγκυρες!
Ο ναύαρχος ωστόσο έδειχνε πως είχε κάποια επαφή με την πραγματικότητα. Ευτυχώς δεν το κόλλησε το πλοίο στον Ισθμό. «Φταίει, υποθέτω, και η πολιτική μας γραμμή». Οι άλλοι..

Ο Ψυχάρης έβαλε τον Γιάννη Καρτάλη στο ΔΣ του ΔΟΛ

Για δεύτερη φορά έμεινε εκτός ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Χρήστος Μεμής

Mετά τον Στάθη Ευσταθιάδη το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης έβαλε στο διοικητικό συμβούλιο ένα ακόμη δυναμικό στέλεχος του Οργανισμού: τον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ Γιάννη Καρτάλη. Θυμίζουμε ότι ο Στ. Ευσταθιάδης είχε αντικαταστήσει τον υπουργοποιηθέντα Παντελή Καψή ενώ ο Ι. Καρτάλης εξελέγη ως μη εκτελεστικό μέλος, προς αντικατάσταση του αποβιώσαντος Τρύφωνα Κουταλίδη.
Ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Χρήστος Μεμής έμεινε για άλλη μια φορά εκτός του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΛ. Πολλοί είπαν ότι δικαιωματικά θα έπρεπε ο Χρ. Μεμής λόγω της θέσης του να είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού καθώς δεν μπήκε ούτε όταν παραιτήθηκε ο Καψής... Φαίνεται όμως ότι οι σχεδιασμοί του Ψυχάρη άλλα επιτάσσουν…
Μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Καρτάλη το Δ.Σ. του ΔΟΛ έχει ως κάτωθι:..

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων

Πρώτο (ξανά) το ΘΕΜΑ, κάτω από τις 100.000 πούλησαν ΒΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στις 14.258 το ΧΩΝΙ

Tελικά είχε δεν είχε «Το Χωνί» μας εξέπληξε και πάλι ευχάριστα. Χωρίς ίχνος διαφήμισης σε κανάλια, ραδιόφωνα κλπ, το δεύτερο φύλλο της κυριακάτικης αντιμνημονιακής εφημερίδας πούλησε 14.258 φύλλα! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πρακτορείων, στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας των κυριακάτικων φύλλων βρέθηκε (ξανά) το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με 174.690 φύλλα, με δεύτερο το ΕΘΝΟΣ που πούλησε 109.100 φύλλα και τρίτη τη Real News με 101.110 φύλλα. Πτώση είχαν το Βήμα και η Καθημερινή που βρέθηκαν κάτω από τις 100.000 πουλώντας..

To σημείωμα που συγκλονίζει την Ελλάδα



Η Κύρα Αδάμ αποκαλύπτει τα σχέδια της Μάνιας και αποχωρεί από την Ελευθεροτυπία

-Πόσες συσκέψεις διευθυντικών στελεχών (και για ποιο λόγο) έχουν γίνει στο σπίτι της εκδότριας Τεγοπούλου;
- Oι εργαζόμενοι αποφασίζουν για έκδοση τρίτου απεργιακού φύλλου

Σε γενική συνέλευση έχουν κληθεί οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία για να αποφασίσουν επί της εισήγησης-πρότασης της συντακτικής επιτροπής για έκδοση τρίτου απεργιακού φύλλου. Την ίδια ώρα η επιστολή παραίτησης της διευθύντριας της Ελευθεροτυπίας Κύρας Αδάμ αποκαλύπτει τα σχέδια και τις μεθοδεύσεις της εκδότριας Μάνιας Τεγοπούλου.
Η Κύρα Αδάμ με επιστολή της ενημερώνει τους εργαζόμενους της εφημερίδας ότι «στο τέλος Φεβρουαρίου έγινε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών στο σπίτι της Μάνιας Τεγοπούλου με αντικείμενο την πρόταση της ΧΚ Τεγόπουλος για άμεση επαναλειτουργία της εφημερίδας με ένα μέρος των εργαζομένων και με νέο υπολογισμό μισθοδοσίας τους»!
Η ίδια δηλώνει ότι απεχώρησε από τη σύσκεψη εκφράζοντας την αντίθεση της με την πρόταση και επιμένοντας ότι..

Η κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας έλαβε τέλος...

Η επιστολή συγγνώμης της «Μπουμπούς» προς τον «Γίγαντα της δημοσιογραφίας»

Η κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας (Μπακογιάννη) φαίνεται πως παίρνει τέλος μετά την επιστολή συγγνώμης της στενής συνεργάτιδας της προέδρου της ΔΗΣΥ, Αντωνίας Παπαδομανωλάκη προς τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη. Και εξηγούμαστε:
Τον περασμένο Ιούνιο η Αντωνία Παπαδομανωλάκη (Μποτονάκη) είχε στείλει επιστολή προς τον Γιάννη Κουρτάκη, στην οποία υπερέβαινε τα εσκαμμένα. Αφορμή της επιστολής της συνεργάτιδας της Ντόρας ήταν η περιοδεία Σαμαρά στην Κρήτη και τα γραφόμενα στο site parapolitika.gr
Στην επιστολή αναφερόταν προσβλητικά ότι «ο Γίγας της Δημοσιογραφίας (όχι του ύψους... εκεί στο 1,50 πιάνει οροφή) δεν είναι δυνατός στα ελληνικά» και τονιζόταν: «Θα ήθελα να πω στον κ. Κουρτάκη ότι οι καλόσυροι Κρήτες έχουν μια λεβεντιά!! Αυτός τι έχει άραγε;»
Στην απάντησή του προς την «μπουμπού», όπως την αποκαλούσε, ο Γ. Κουρτάκης έκανε τότε λόγο για αθλιότητες και πόλεμο λάσπης εναντίον του τονίζοντας ότι..

Ιδιαίτερα μαθήματα φιλοσοφίας για την Τζένη Μπαλατσινού!

«Καλώς ή κακώς, τα μίντια δημιουργούν εντυπώσεις, μανιπουλάρουν την κοινωνία. Οι εκπρόσωποι της showbiz είναι κάπου υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και να υπάρχουν στη δημοσιότητα. Είναι «νόμιμο». Σίγουρα μέσα σε αυτό το σκεπτικό, υπάρχουν και όρια που για τον καθένα είναι προσωπικά, άρα δεν δικαιούμαι εγώ να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Η ζορισμένη επίδειξη αφορούσε την κοσμική ζωή. Ζήσαμε μια 15ετία ψεύτικης χλιδής, προβολής προσώπων και πραγμάτων χωρίς βάση και λεκτικής φανφάρας. Η προσοχή μας - από το DNA μας, από την αρχαιότητα ακόμα - ήταν εστιασμένη στο φαίνεσθαι. Δεν είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό.»
Αυτά έλεγε για την κοσμική ματαιότητα η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ προκαλώντας τον φθόνο, για το πόσα πολλά και θαυμαστά έμαθε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ελα όμως που δεν τα έμαθε μόνο από τον σύζυγό της αλλά και από τον καθηγητή - φιλόσοφο..

Φυντανίδης και Θωμόπουλος στην υπηρεσία του Κοντομηνά

Το ότι ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας Σεραφείμ Φυντανίδης θέτει εαυτόν στην υπηρεσία του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά σε συμβουλευτικό ρόλο, το γνωρίζαμε και το είχαμε γράψει στις 19 Φεβρουαρίου. Αυτό που δεν γνωρίζαμε (και το διαβάσαμε στο fimotro είναι ότι ο Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και γενικώς συμβουλευτικό ρόλο στα Μέσα του Δ. Κοντομηνά (εξ άλλου γνωρίζονται από παλιά).
O Θωμόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη ομολογουμένως πορεία στο χώρο της τηλεόρασης. Αρχικά θήτευσε στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου (στο Mega) και κατόπιν άνοιξε τα φτερά του φτάνοντας μέχρι και τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Αlpha (όπου ανέλαβε επικεφαλής τρεις φορές μέχρι να αποπεμφθεί από τους διάφορους Φιδετζήδες) αλλά και της ΕΡΤ επι των ημερών του Χρήστου Πρωτόπαπα στο υπουργείο Τύπου και επί προεδρίας Αγγελου Στάγκου (2002-2004).
Στην έντυπη δημοσιογραφία ο Θωμόπουλος επανέκαμψε..

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Οι εκδότες μίλησαν: Δεν θέλουν σύμβαση και κάνουν πλάκα

Η συνάντηση μεταξύ ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ δεν έβγαλε όπως αναμενόταν κάποιο αποτέλεσμα. Οι εκδότες, δηλαδή δυο από τους εκδότες, ο Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας έκαναν ένα βήμα πίσω. Πίσω από την πρόταση τους, το "non paper" του Οκτωβρίου 2010, πίσω από το "κείμενο"-εργασιακής σύμβασης που υπογράφηκε στο ΔΟΛ και μειώνει 20% τους μισθούς, διατηρώντας τα θεσμικά.
Τον τόνο στις προθέσεις των εκδοτών της ΕΙΗΕΑ έδωσε ο νομικός σύμβουλος της: "Γιατί να υπογράψουμε συμβάσεις;", ρώτησε. Ρητορικά όπως αποδείχθηκε. "Αφού όλα είναι ρευστά. Το αγγελιόσημο είναι ρευστό, οι εργασιακές σχέσεις είναι ρευστές...".
(Αφού εμείς λέμε στην κυβέρνηση τι να κάνει με τις εργασιακές σχέσεις...Όχι αυτό δεν το είπε, πολλοί όμως το σκέφτονται).
Α, όχι αυτά τα λένε οι νομικοί, είπε (μάλλον για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα), ο Στ. Ψυχάρης.
Και κάπου εκεί άρχισε ο χαβαλές και η πλάκα. "Να το δούμε το θέμα. Χμ...

Ποιός δημοσιογράφος (και γιατί) πίνει νερό στο όνομα των ταξιτζήδων;

Ποιός γνωστός δημοσιογράφος άφησε το αυτοκίνητο του χωρίς βενζίνη και «έμεινε» από καύσιμα ενώ για βοήθεια προσέτρεξαν «παντελονάτοι» ταξιτζήδες που τον γνώρισαν από εμφανίσεις του στην τηλεόραση;
Tip: Ο δημοσιογράφος έχει εκπομπή σε αληθινό ραδιόφωνο, γράφει σε αληθινό εβδομαδιαίο έντυπο και έχει υπάρξει εκδότης-διευθυντής σε αποκαλυπτική εφημερίδα.

Επαφές Καμμένου για την εφημερίδα Απογευματινή

Επαφές με τον πρώην εργολάβο-εκδότη Κ. Ι. Σαραντόπουλο ακούγεται ότι έχει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Καμμένος έχει δείξει ενδιαφέρον να εξαγοράσει τον τίτλο της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ που έχει αναστείλει την κυκλοφορία της από τον Νοέμβριο του 2010 (ο Σαραντόπουλος έχει υποβάλλει αίτηση πτώχευσης).
Σύμφωνα με όσα ακούγονται ο Σαραντόπουλος ζητάει 2 εκατ. ευρώ για να πουλήσει την εφημερίδα. Από την πλευρά του ο Καμμένος φέρεται να το συζητάει καθώς όπως λένε συνεργάτες του το νεοσύστατο κόμμα χρειάζεται μια εφημερίδα με δυνατό όνομα όπως..

Συμφώνησε να παρουσιάσει το Master chef χωρίς αμοιβή. Δοξάστε την!



Το λέγαμε για αστείο ότι σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε. Tελικά όμως το είδαμε κι αυτό! Τρανό ή τραγικό παράδειγμα, η περίπτωση της Μαίρης Συνατσάκη η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε με το Mega να παρουσιάσει το «Master chef II» χωρίς αμοιβή! Δυστυχώς η πληροφορία δεν επιδέχεται ευπρεπή σχολιασμό, για αυτό να συμπληρώσουμε μόνο για το ρεπορτάζ, ότι η συμφωνία της νεαρής παρουσιάστριας με το κανάλι προέβλεπε ανταποδοτικά να της παραχωρηθεί μια θέση δίπλα στους παρουσιαστές του «Πρωινό mou»! Μετά από αυτό πιστεύει κανείς ότι έχει νόημα να μιλήσει για τηλε-πρεζάκια και τηλε-εξαρτημένους παρουσιαστές; Προφανώς όχι! Όπως επίσης δεν έχει νόημα να εξηγήσουμε γιατί τα αφεντικά κανιβαλίζουν εις βάρος των εργαζομένων! Αλίμονο!

-αναδημοσίευση από το enimerosi24

Κατάσχεσαν το σήμα της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΙΑ οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΙΑ (Λ. Ασβεστάς, Σ. Δημόπουλος, Ε. Καραμάνης, Β. Κρίσιλας, Γ. Ξυνός, Ε. Παπαθανασίου, Γ. Πέγιος, Δ. Πελεκούδας, Δ. Ράλλης, Φ. Σπανός, Ε. Σταμούλη, Α. Τασσοπούλου, Γ. Τσιγκλιφύση, Α. Φωκίδη, Ε. Χούτα) κατάσχεσαν το εμπορικό σήμα "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" καθώς και κάθε κινητή περιουσία, είτε στα χέρια της εταιρείας είτε στα χέρια τρίτων, για οφειλές 230.000 ευρώ συν τόκους έως την εξόφληση. Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζόμενων κατά της εταιρείας «Θεσσαλικές Εκδόσεις ΑΕ» το μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου απαγορεύει την μεταβολή της πραγματικής και νομικής κατάστασης κάθε είδους περιουσιακού στοιχείου της εταιρείας περιλαμαβνομένου και του εμπορικού σήματός της (κλικ στα έγγραφα).
Η κίνηση αυτή έγινε γιατί, όπως προκύπτει από το δικόγραφο, η εργοδοσία, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για πώληση ή εκμίσθωση του σήματος, ενώ οι οφειλές..

Στη LifO ο καθηγητής Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης

Η LifO ξεκίνησε συνεργασία με τον καθηγητή οικονομικής θεωρίας Γιάνη (με ένα ν) Βαρουφάκη τον οποίο ενέταξε στην ομάδα των συνεργατών της. Ο δημοφιλής οικονομολόγος έχει μια στήλη σχετική με το αντικείμενό του, που θα δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα. Η LifO εξακολουθεί να εμπλουτίζει την ύλη της, με κείμενα συνεργατών που ο καθένας κατέχει εξέχουσα θέση στην κατηγορία του. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς: Κωστής Παπαγιώργης, Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Δήμου, Κώστας Βαξεβάνης, Στάθης Χαικάλης, Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, Γιάννης Ξανθούλης, Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Γιώργος Χρονάς, Σπύρος Στάβερης κ.α.

Το «Ραδιο 9» διέκοψε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Παπαγιάννη

Εκτός του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο 9» ο Γιάννης Παπαγιάννης. To ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου ο ραδιοσταθμός εξηγώντας και τον λόγο της απομάκρυνσης του δημοσιογράφου:
«Το Ράδιο 9 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου. Αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας. Τόσο η ιδιοκτησία, όσο και η διοίκηση του σταθμού, καθώς και όλοι οι θιγόμενοι θα λάβουν όλα τα..

Ο Δ. Ρίζος ακόμη αναζητά επενδυτές - Απλήρωτοι για τρεις μήνες οι εργαζόμενοι στον Αδέσμευτο

Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι

Αναστάτωση επικρατεί στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος του Δημήτρη Ρίζου. Ο εκδότης χρωστά στους εργαζόμενους τους μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2012 και παρά την πίστωση χρόνου που του έχει δοθεί δεν φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις του καθώς και στις υποσχέσεις που είχε δώσει. Ετσι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους της εφημερίδας.
Υ.Γ: Ο Δημήτρης Ρίζος ακόμη αναζητά φίλους που θα..

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει την τακτική των εκκαθαρίσεων στον Πήγασο - Απολύσεις και στην Ημερησία

ΕΝΩ Ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ MEGA...

Την ώρα που ο Ψυχάρης στον ΔΟΛ στριμώχνεται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των Ενώσεων και οδηγείται σε συμβιβασμό παίρνοντας πίσω κάποιες από τις απολύσεις, ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις εργαζομένων στον Πήγασο.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκαν οι απολύσεις δύο δημοσιογράφων στην εφημερίδα Ημερησία και στο σάιτ imerisia.gr και όπως ακούγεται έπεται συνέχεια.
Στον ραδιοσταθμό Sentra οι εργαζόμενοι απεργούν μέχρι το πρωί της Τρίτης διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των δημοσιογράφων Ξανθίππης Γιαννάκου και Έλενας Κεφαλά, της διοικητικής υπαλλήλου Ελευθερίας Αβραμίδου και ενός τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων και απαιτούν να μπει ένα τέλος στην τακτική των εκκαθαρίσεων που ακολουθεί η εργοδοσία... Μήπως χρειάζεται..

Κι ο Ψυχάρης φοβέρα θέλει!

Το αφεντικό του ΔΟΛ πήρε πίσω τρεις απολύσεις (και της εκπροσώπου Γιάννας Σακελλαρίου)

Κι ο Ψυχάρης (αυτός ειδικά) φοβέρα θέλει! Μετά την κινητοποίηση των σωματείων και ΟΛΩΝ των εργαζόμενων στον ΔΟΛ ανακλήθηκαν οι απολύσεις της συνδικαλιστικής εκπροσώπου της ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) στον Οργανισμό, Γιάννας Σακελλαρίου και άλλων δύο διοικητικών υπαλλήλων. Ανένδοτος, λέει, ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης για την επαναπρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων που αμοίβονταν με μπλοκάκια.
Θυμίζουμε ότι η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών είχε κηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις ενώ ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΕΛ, ΕΠΠΕΑ, ΕΦΕ, ΕΣΠΗΤ και ΕΠΠΗΤ είχαν αποφασίσει, σε ένδειξη συμπαράστασης, να κηρύξουν 24ωρη απεργία στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», τον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM», τις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», καθώς και στα περιοδικά «COSMOPOLITAN», «MARIE CLAIRE» και «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ», από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης.
Μετά την ανάκληση των τριών απολύσεων οι Ενώσεις προσανατολίζονται σε..

Ο Στίβεν Γκρέι (του Reuters), ο Τάσος Τέλλογλου (του Σκάι) και η Χαρίκλεια Απαλαγάκη (της Πειραιώς)

Ευθεία επίθεση κατά του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου από τη νομική σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη.
Αφορμή το δημοσίευμα του Reuters που υπογράφει ο Στίβεν Γκρέι όπου αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της εταιρίας Μιχάλης Σάλλας, η σύζυγος του και τα δυο τους παιδιά είναι επικεφαλής μιας σειράς επενδυτικών εταιριών που έχουν κλείσει συμφωνίες άξιας εκατομμυρίων ευρώ για ακίνητα με την Τράπεζα Πειραιώς, εν αγνοία των μετόχων. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι εταιρίες αγόραζαν ακίνητα σε ακριβά σημεία της Αθηνάς με δάνεια από την Πειραιώς και στη συνεχεία τα ενοικίαζαν στην τράπεζα, η οποία τα χρησιμοποιούσε ως υποκαταστήματα.
«Καλώ τον κ. Τέλλογλου να πει στον αέρα τι σχέση έχει με τον δημοσιογράφο του Reuters κ. Γκρέι και ποιές οι σχέσεις με πρώην υπάλληλο της τράπεζας Πειραιώς στην Ζάκυνθο που κατηγορείται για κακουργήματα» είπε η Χαρίκλεια Απαλαγάκη που περενέβη στο δελτίο του ΣΚΑΙ. Η νομική σύμβουλος της Πειραιώς άφησε υπονοούμενα περί εκβίασης για να ερωτηθεί ευθέως από τον Τέλλογλου: «Σας εκβίασε ο κ Γκρέι;». Απάντηση δεν υπήρξε και η Χ. Απαλαγάκη αναφερθηκε σε ρεπορτάζ του Τέλλογλου για το θέμα και τον κατηγόρησε ότι το διάνθισε με την υπόθεση της Proton και τις υπεράκτιες εταιρείες. Στην ερώτηση..

Ποιοι σνομπάρουν Το Χωνί;

«Εδωσες λεφτά για να το αγοράσεις αυτό;» ήταν η ατάκα του φίλου βλέποντάς με να ξεφυλλίζω ΤΟ ΧΩΝΙ την ώρα που τα πίναμε σε παραλιακό ουζερί... Χαμόγελασα και συνέχισα την «μελέτη»...
Διαβάζοντας το ανακάλυψα ότι το δεύτερο φύλλο της αντιμνημονιακής εφημερίδας ήταν σαφώς πιο «ρεπορταζιακό» και με αποκαλύψεις (όπως αυτή για τη διάταξη - σκάνδαλο στο νέο ΓΟΚ). Πάλι όμως στηρίχτηκε σε αναλύσεις, άρθρα και απόψεις.
Αυτή τη φορά βέβαια υπήρχε συνέντευξη Κουφοντίνα της 17Ν (στον Γ. Χριστοφορίδη), μέσα από τη φυλακή, υπό τον τίτλο «Η κοινωνική έκρηξη δεν φτάνει, πρέπει να εξεγερθεί ο λαός» ενώ στο «Χωνί» (και στον Χρ. Λογαρίδη) μίλησε επίσης ο αιρετικός Χρόνης Μίσσιος για τη «διαφθορά και ανηθικότητα των δελτίων ειδήσεων των καναλιών που παραπλανούν τον κόσμο».
Εντυπωσιακό το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπόνιου (Κουρδιστό Πορτοκάλι) για την υπόθεση του θανάτου του νεαρού στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Οι γονείς του Τσαλικίδη επτά χρόνια μετά αναζητούν ακόμη την αλήθεια...

Υ.Γ: Κι αυτή τη φορά κάποιοι (εφημεριδοπώλες) δεν γνώριζαν την..

Η κατασκευή της συναίνεσης στην Ελλάδα του Μνημονίου

Τα νέα καθήκοντα των κυρίαρχων ΜΜΕ, η στρατηγική του φόβου και πως η δημοσιογραφική ελίτ τίθεται στην υπηρεσία των ισχυρών

Oι εκπρόσωποι των κυρίαρχων ΜΜΕ σήμερα ειναι λογικό να τάσσονται αναφανδόν υπέρ των μέτρων της Τρόικας και την κυβέρνησης. Στην προσπάθεια τους να διασωθούν, υιοθετούν τη ρήση “νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα”.
Η κατασκευασμένη συναίνεση δεν περιέχει πια “ισχυρή Ελλάδα” αλλά έναν εκβιασμό που συνοψίζεται στο εξής δίλημμα: η ελληνική κοινωνία πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών, αλλιώς θα υποστεί το σοκ της χρεοκοπίας και της γενικευμένης εξαθλίωσης.
Οι μέθοδοι της προπαγάνδας είναι γνωστές και έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.
Κάθε βράδυ εδώ και δυο χρόνια οι τηλεθεατές βομβαρδίζονται με έναν ορυμαγδό πληροφοριών υπό μορφή ακαταλαβίστικης νόβλανγκ (CDS, Euribor, ομόλογα, κούρεμα, spreads, Fitch, Moody’s, hedge funds, PSI, FSI κλπ.).
Οι αντιφατικές δηλώσεις από απόκρυφους οικονομικούς αναλυτές, υπαλλήλους των Βρυξελλών και λοιπούς Ευρωπαίους..

Ο Μάκης πιέζει τον Κυριακίδη για να πάρει την Espresso!..


Πριν από δύο χρόνια ο Πέτρος Κυριακίδης (συνέταιρος του Λ.Λ) είχε δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο κάποια εκατομμύρια για να πάρει το 49% της κυριακάτικης VETO δίνοντας (προσωρινή) λύση στα οικονομικά προβλήματα της εφημερίδας. Τώρα ήρθε η ώρα να προστρέξει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και να βοηθήσει, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, τον Πέτρο Κυριακίδη. Και λέμε μέσω της τεχνογνωσίας διότι ο Δημοσιογράφος πιέζει το αφεντικό της ΝΕΠ να του παραχωρήσει την «Espresso», χωρίς να είναι διατεθειμένος να του καταβάλει κάποιο τίμημα!
Ο Τριανταφυλλόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον εκδότη στα κεντρικά γραφεία της ΝΕΠ στην Καλλιθέα..

Σφάζονται Ευαγγελάτος - Κοσιώνη στον Σκάι

H ιστορία επαναλαμβάνεται. Οπως στον ΑΝΤ1 με τη Στάη έτσι και στον Σκάι με την Κοσιώνη. Φαίνεται πως η ίντριγκα και τα καρφώματα έχουν γίνει δεύτερη φύση για κάποιους...

«Σφάζονται» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη Σία Κοσιώνη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο και ρόλο την βραδιά των εκλογών! Τα μαχαίρια, όπως γράφει το enimerosi24, έχουν βγει από τις θήκες των δύο αντίπαλων ομάδων που συνυπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο Φάληρο και το βρώμικο παιχνίδι της επικράτησης έχει ξεκινήσει για τα καλά!
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, Ευαγγελάτος και Κοσιώνη, έχουν κινητοποιήσει ο καθένας για λογαριασμό του τον μηχανισμό επιρροής που διαθέτει στο «μαγαζί» και τα «καρφώματα» πάνε σύννεφο!
Ως αυτή την ώρα κανένας από τους δύο δεν διαθέτει το προβάδισμα που θα του εξασφαλίσει την πρωτοκαθεδρία στον εκλογικό μαραθώνιο του καναλιού, αφενός διότι τα ποσοστά και..