ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Mαλέλης: Εδιωξα τον Λ. Παναγιώτου από το Star γιατί ήταν λουφαδόρος!..

- Παναγιώτου: Μας έδιωξε γιατί δεν υπογράψαμε ατομική σύμβαση 
- Ποινή επίπληξης από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στον διευθυντή ειδήσεων του Star Channel

«Εγκαλώ τον διευθυντή ειδήσεων του Star Channel, Σταμάτη Μαλέλη, για αντισυναδελφική συμπεριφορά και εμπαιγμό εις βάρος μας, εις βάρος των έξι πρώην εργαζομένων δημοσιογράφων του καναλιού… Ο κ. Μαλέλης, όχι μόνο μας απέλυσε εκδικητικά επειδή αρνηθήκαμε να υπογράψουμε τις ιδιωτικές συμβάσεις εργασίας του οικονομικού διευθυντή του καναλιού κ. Πάνου Κυριακόπουλου, αλλά συνέχισε να μας εμπαίζει και να μας προκαλεί…».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του Μαλέλη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχκό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου.
Από την πλευρά του ο Σταμάτης Μαλέλης κατέθεσε ότι ο Παναγιώτου ήταν λουφαδόρος και γι΄ αυτό τον απέλυσε:
«…Όταν άλλαξε (ο Παναγιώτου) και μεταφέρθηκε σε εκπομπή (στη Λαμπίρη), δήλωσε δημοσίως ότι τον έκανα τον πιο..
ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Όταν μεταφέρθηκε σε εκπομπή, διαπίστωσα ότι στόχος του ήταν να λουφάρει.. Το μόνο που έκανε ήταν να δημοσιεύει συκοφαντίες σε βάρος μου σε blogs. Τον είχα απολύσει τρεις φορές και τον ξαναπήρα πίσω στη δουλειά… Ο κ. Παναγιώτου έστειλε επιστολή εναντίον μου στον κ. Κουβέλη, την οποία επιστολή κοινοποίησε και σε blogs… Δεν τον απέλυσα ούτε από προσωπικούς λόγους ή λόγους κακίας, αλλά γιατί θεώρησα ότι δεν ήταν επαρκής στη δουλειά του και μάλιστα με προκλητικό τρόπο».
 Τελικά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με ψήφους 3 έναντι 2 τιμώρησε τον Μαλέλη με επίπληξη, με υποχρεωτική ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Από τη μειοψηφία, ένα μέλος πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 3 μηνών και το άλλο μέλος πρότεινε την διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.