ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βάνα Μπάρμπα: Ας έρθει ο Βίδος να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω και να τον πάρω αγκαλιά!..


Με μήνυση απαντάει η ηθοποιός επειδή δεν της άρεσε η κριτική που της άσκησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Το Βήμα

«Είμαι σίγουρη ότι ο Βίδος θα είναι κανένα κακομοίρικο πλάσμα. Κανένας κοντούλης, καραφλός, που δεν θα μπορεί να κάνει καλό sex. Παρ’ όλ’ αυτά τον αγαπάω, κι ας έρθει να τον πάρω και μια αγκαλιά. Ας έρθει να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω…»
Ετσι απάντησε η Βάνα Μπάρμπα στα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Κοσμάς Βίδος στο Βήμα της Κυριακής με τη διαφορά ότι επειδή όπως λέει, στενοχωρηθηκε πολύ θα του κάνει και μήνυση!
Ο Βίδος στην στήλη του μεταξύ άλλων έγραψε – πολύ εύστοχα κατά την γνώμη μας - για την Βάνα Μπάρμπα:
«Η Βάνα – χαμαιλέων υπάρχει χωρίς στην πραγματικότητα να κάνει τίποτε άξιο λόγο, μόνο αμπελοφιλοσοφώντας, περιφέροντας την ασυνέπειά των απόψεών της και αναδεικνύοντας το..
τίποτα (εν προκειμένω τον φόβο της για την τούμπα και την τούμπα) σε μείζον γεγονός. Εκπρόσωπος κι αυτή ενός lifestyle που και στην κατάρρευσή του εξακολουθεί να ακκίζεται, ισορροπώντας αδέξια σε δωδεκάποντα, ως ξυλοπόδαρος διασκεδαστής του πλήθους. Θλιβερή εικόνα των ομοίων της, στην επιθανάτια… τούμπα τους».

Υ.Γ: Στη φωτογραφία (από τον περασμένο Απρίλιο) η Βάνα Μπάρμπα μιλάει σε ένα άλλο δημοσιογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ, τον Γιάννη Ζουμπουλάκη, για τις εκλογές, την υποψηφιότητά της με τον ΛΑΟΣ και τον κινηματογράφο.Από τη συνέντευξη αυτή φαίνεται πως ο Βίδος δεν εμπέδωσε τίποτε...