ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ομιλος Αλαφούζου: Η εθελουσία, η παραίτηση Δημάδη και η συντέλεια της Συντέλειας


** Περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων  του Ομίλου της «Καθημερινής» κατέθεσαν αίτηση για εθελούσια έξοδο. Στον ΣΚΑΪ η κατάσταση είναι θολή. Η στοχευμένη εθελούσια, όπως γράφει το Ποντίκι, αφορά κυρίως τεχνικούς, εργαζόμενους 15 ή 20 και πλέον χρόνων στον σταθμό, από τους οποίους η εταιρεία θέλει να απαλλαγεί. Στο Φάληρο στοχεύουν  στην οριστική κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των τεχνικών αφού ο σταθμός καλύπτει ήδη τις ανάγκες του, ειδικά στην τηλεόραση, με... ενοικιαζόμενους ή με απευθείας συνδέσεις μέσω Skype…

**  Την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ έχει αποφασιστεί, όπως όλα δείχνουν, να μπουν τίτλοι τέλους στη σατιρική εκπομπή «Συντέλεια» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό. Αιτία τα νούμερα..
τηλεθεασης που δεν είναι τα αναμενόμενα. Όπως ακούγεται η διοίκηση του καναλιού έχει ήδη ενημερώσει τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι προετοιμάζονται για την τελευταία «Συντέλεια» που θα μεταδοθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

** Κάτι μου «μυρίζει» με την παραίτηση του Θάνου Δημάδη. Ο δημοσιογράφος, αρχικά ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Ουάσινγκτον και κατόπιν στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε χθες την διακοπή της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Αλαφούζου. Όπως αναφέρει ο ίδιος παραιτήθηκε γιατί θα ήταν λάθος του λέει, να τροφοδοτεί, παραμένοντας στην θέση του, νοοτροπίες και αντιλήψεις που οδήγησαν τον χώρο της ενημερωσης στη σημερινή κρίση. Από τον ΣΚΑΪ βέβαια διαρρέουν ότι ο Δημάδης δεν παραιτήθηκε αλλά τον «παραίτησαν».